Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Nustatymai todėl mokamos vertimai nėra pašalinami

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Default Nustatymai todėl mokamos vertimai nėra pašalinami

Aš nesu 100% tikras, mano brangūs apmokamų "Google" vertimai nėra pašalinti iš duomenų bazės talpyklą. Aš jokiu būdu nenorime, frazių, kurios buvo išverstos kada nors bus ištrintas, šiuo metu, nes jie yra gana brangus.

Tačiau, atrodo, kad vertimai niekada "gatavas", nors tik 6 kalbos įtrauktos. Kiekvieną dieną "Google" verčia 500.000 simbolių (kvota, kad aš), kad nebūtų išleisti daugiau nei $ 10 (USD) per dieną.

Ar yra nustatymas, kad man trūksta kažkur, kad tai sukelia vertimai turi būti išversti kelis kartus? Ar visi patobulinimai bus prie sistemos, kad sumažėtų vertimų, kurių reikia tinkamai išversti? Pavyzdžiui, jei frazė yra išversta į vieną pareigybę, ir tą pačią frazė egzistuoja kitas pareigas, yra siunčiama į "Google" du kartus tą pačią frazę?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Tai iki savo konfigūracija ar talpyklos yra išvalytas, ar ne. Jūs galite tiesiog išjungti kliringo talpyklos funkciją, nustatant Administratorius CP -> vBET Cache -> duomenų bazės talpyklą laikas Live (TTL) 0. Arba pats Talpyklos, kliringo strategija į Neįgaliems. Taip pat Prašome įsitikinti, kad jūsų duomenų bazė yra)Naudoti duomenų bazės talpyklą). Atkreipkite dėmesį, kad pagal nutylėjimą yra duomenų bazės talpyklą ir kliringo yra išjungtas.

Jei jūsų talpyklos būtų išvalytos būtų galima per pamatyti žurnalus apie tai Administratorius CP - > suplanuotos užduotys - > suplanuota užduotis žurnale.

Atkreipkite dėmesį, kad visą turinį, kuris nėra išverstas dar turi užpildyti talpyklą. Jūs galite praleisti ne dieną, nebūtų problema, tiesiog talpyklos bus užpildyti lėčiau.

Taip pat siūlau konfigūruoti Apertium vertimai - nemokami. Palaikomi ne visų kalbų poros, bet tiems, kurie yra Apertium bus parinktas prieš "Google" atlikti vertimą. Apertium serveris yra ne visada pasiekiami, bet vBET gali dirbti, - mes tiesiog visada stengiuosi pirmoje pigiausias variantas ir jei ji nėra tada pereiti prie kito.

Ir tai, kodėl aš taip pat rekomenduojame sukonfigūruoti Microsoft vertimas - taip pat yra nemokama vertimai su 2 milijonus simbolių per mėnesį limitas. Nebūtų daug, bet jis bus taip pat padaryti savo išlaidas lėčiau - kitos išmintingą jums bus mokamos "Google" už tuos 2 milijonai simbolius Ir čia pat Microsoft bus pasirinktas pirmą kartą, jei galima. Tiek Apertium, tada "Microsoft", tada "Google" - tai apra¹ytos vertimai, jei visiems paslaugų teikėjams sukonfigūruotos. Šią tvarką galite keisti, jei norite į konfigūracijos failus, bet tai nėra rekomenduojama.

Jei turite daugiau klausimų, tiesiog paprašykite.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 15-09-12 prie 09:56.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Ačiū - aš tiesiog atsisiųsti naujausią versiją ir gavo naują Microsoft dalykų, darbo. Deja galiu naudoti 2 milijonai simbolius (redaguoti) apie 30 min. Yikes!
    Paskutinį kartą redagavo tavenger5; 03-10-12 prie 22:04.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Be to, aš jau buvo verčiant maždaug 500 k simbolių per dieną per Google beveik metus dabar. Tai kainavo daug pinigų, deja.

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    Be to, aš jau buvo verčiant maždaug 500 k simbolių per dieną per Google beveik metus dabar. Tai kainavo daug pinigų, deja.
    Oho, tu rimtai?
    365 dienų x 10 $ (500 k simbolių perday) = $3,650

Jūs turite labai didelis forumas, kad uždirbo daugiau nei $3,650 per metus, ir labai daug paštu išversta
    ar vidutinio forumas ir vbet talpyklos nėra nustatyti teisinga, patikrinkite mano pokalbio per http://www.vbenterprisetranslator.co...Ted-again.html , visada padaryti atsargines ir daryti su savo rizika, cheers

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    Išlaidos priklauso nuo "Google" ir "Microsoft", tačiau jūs galite sumažinti teksto vertimų eilę.
    Sumažinti jų išlaidas, mokamų vertimo prašome žiūrėti čia.
    Naujausia versija vBET turi naują variantą, kuris sumažina bendros vertimo raštu išlaidos: Nereikia versti numeris. Jūs pamatysite šią parinktį AdminCP -> vBET -> vertimo variantų.
    Taip pat įsitikinkite, kad turite gerą nustatyti talpyklos, švarios.
    Paskutinį kartą redagavo Marcin Kalak; 04-10-12 prie 23:58.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •