Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 33

Tema: Forumas talpyklos messing viršų

Narys
    Prisiregistravo
    2011 m. gegužės mėn.

Default Forumas talpyklos messing viršų

sveiki visi!

Neseniai aš, turintys problemų su mano forumas talpyklos. Atlikti tik pakeitimus buvo, kad aš modernizuotose vbet 4.5.1, taigi aš maniau, kad gali būti priežastis. Aš turėjo kitą klausimą prieš ir vBET įėjęs kaip administratorius ir naudoti FTP privilegijų problemą išspręsti su atnaujinti. NAUJAS klausimas mano forumas kad, kas įeina negali matyti, jie yra prisijungęs išskyrus atvejus, kai jie atnaujinkite puslapį. Tas pats liečia PM ir registravimo. Jokių pakeitimų, yra matoma, išskyrus atvejus, kai jie atnaujinkite puslapį.

Tai gali būti problema su vBET, save, bet aš galvoju, tai gali būti dauguma galimas priežastis, nes tik tie pakeitimai, padaryti neseniai yra atnaujinti.

Gali kas nors apšviesti mane šiuo klausimu? Tai yra problema su mano vBET įskiepiai, ar turėtų kitur ieškoti?

Dėkojame už jokio atsakymo!

Narys
    Prisiregistravo
    2011 m. gegužės mėn.

Nevermind - tai buvo prieglobos įmonės išdavimo po visiems. Na ir na! Visi išspręsta...

Atsiprašome už problemų. Ne vBET išduoti čia, todėl prašome ignoruoti šį!

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Aš džiaugiuosi jums išspręsti klausimą. Uždaryti šioje temoje.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •