Sveiki,
vBet neatpažįsta, kad Microsoft vertimo API yra žemyn (nes mano laisvas tūris yra daugiau).
Sveiki,
vBet neatpažįsta, kad Microsoft vertimo API yra žemyn (nes mano laisvas tūris yra daugiau).
Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 07-05-12 prie 22:02. Priežastis: BBCode redagavimas
Jei jūs mas, senas Microsoft vertimo Api tiesiog pašalinti jūsų API jūsų adminCP. Mes nežinojo, ką būtų serverio atsakymas nėra egzistuojanti API
Ne, tai Microsoft Azuras. Aš tik noriu naudoti Laisvas 2mio ir tada Google mokamos... bet vBet neatpažįsta, kad Laisvas microsofts 2mio yra...
Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 07-05-12 prie 22:02. Priežastis: BBCode redagavimas
vBET turėtų pripažino jis. Galėtų jums prašome PM prieigos detales, kad man patikrinti kodėl tai atsitiko?
Tačiau jis nėra pripažinti jį. Problema kartosis. Išbandykite ją sau: vBet (naujausios), vBulletin (3.8) ir vBSEO 3.6. Vertimai sustoja, kai (microsofts) nemokamai kvotos yra baigtas, bet vėl veikia, kai įgalinti "tik" Google "naudoti".
Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 07-05-12 prie 22:01. Priežastis: BBCode redagavimas
Galėtų jums prašome PM savo prieigos duomenis siekiant patikrinti kas vyksta
Sveiki. Ar ši problema vis dar egzistuoja?
Jokio atsakymo - laikomas klausimas yra dingo. Jei ne prašome rašyti šioje temoje