Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 55

Tema: Kaip išjungti vbet ir nuolat vertimus?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Kaip išjungti vbet ir nuolat vertimus?

Max gali kas nors man papasakoti, kaip išjungti vbet bet laikyti visus vertimus, o ne grįžti žinutes? Turiu pasirinkto serverio 2.6 Ghz 12 mb talpyklą *** Ram, ir vis dar apkrova yra didelis, o kartais per daug, aš padariau visus optimizuojant thats buvo paskelbta apie, bet ji nustatė mažas skirtumas, vienintelis būdas nuleidžiama, dabar būtų blokuoti paieškos sistemos, o tai žinoma reikštų mūsų Bendrijos mirties.

Taigi, ką norėčiau padaryti yra grįžti į tiesiog naudojant vbseo bet laikyti visus vertimus, aš taip toli. Gali kas nors patarti prašome?

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Labas
    vBET ne palaiko ne versti naujų pranešimų. Galite pabandyti išplėsti gust talpyklos TTL, tai turės įtakos su mažiau proces naudoti bet Svečių turinio bus ne tą dieną.
    Aš padariau atsako trukmės bandymo iš websitepulse.com ir originalus puslapis, tai yra: 1.018, ir translated(as guest) 1.151, todėl gal mes galime possiblie apsvarstyti kitų priežasčių, kodėl forumas veikia taip lėčiau.
    Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 15-04-12 prie 12:49.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Max Atsiprašome manęs nebuvo grįžti į šį anksčiau, bet dauguma laiko, kai mėginu jūsų svetainę žemyn.

Mano svetainėje neveikia lėtai, what i 'm saying tai apkrova yra didelis, visada kai aš vbet naudojimui, jei aš grįžti į vbseo kaip standartas apkrovos lašai, aš persikėlė į serverį, kad dabar yra **** Ram ir 3,2 Ghz procesorius (Quad Core).

Ką aš prašiau buvo, yra ten vistiek sustabdyti vBet versti nebėra, bet neleiskite, kad vertimai jau yra talpyklą ir duomenų bazėje, todėl žmonės dar gali apsilankyti www.mysite.com/FR/mythread_content.html ir prancūzų kalbos vertimo raštu, kad aš jau turiu jį pamatyti.

Versti tampa pernelyg brangi, tiek Google ir Microsoft dabar mokamos vertimus, yra ne per daug iš Apertium ir serverio apkrova. Tai kodėl, nes dabar norėčiau jį išjungti iš versti toliau, bet norite leisti vartotojams matyti jau išverstas turinį, suprantu, kad yra "papratimas būti naujas išverstas turinį ir vertimai bus senas, bet kaip kiekvienos turinys išverstas post nesikeičia (vartotojai negali redaguoti savo postuose) nėra jokių problemų.

Linkėjimai,
    Simonas

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Ką aš prašiau buvo, yra ten vistiek sustabdyti vBet versti nebėra, bet neleiskite, kad vertimai jau yra talpyklą ir duomenų bazėje, todėl žmonės dar gali apsilankyti www.mysite.com/FR/mythread_content.html ir prancūzų kalbos vertimo raštu, kad aš jau turiu jį pamatyti.
    Nėra tokios funkcijos, vBET. Bet jei norite tik sustabdyti verčiant naujų etatų - nekeičiant jūs forumas-efektyvumo - tiesiog išimkite visus klavišus/prisijungimus ir tt iš jūsų adminCP -> vBET -> Vertimo paslaugų teikėjai

Narys
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012
    Vieta
    Atlanta

Pabandykite apkrovos balansavimo ... Naudokite du serverius. CDN gali padėti taip pat.

Plius nemenkinti ir naudoti spartinimo programų, kad naršyklės talpyklą per savaitę.
    Kodas operacijos spartinimo per Memcache yra geriausias pasirinkimas, nes galite debesis kelis serverius kartu, bet APC yra dar vienas geras variantas

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •