Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 55

Tema: Lemtinga klaida, kai svetainėje išjungtas

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis

Default Lemtinga klaida, kai svetainėje išjungtas

Sveiki. Kai aš admincp / setup / įjungti savo vBulletin arba išjungti ir pakeisti ją į "off" ir išeikite admincp ir atsijungti ir vėl įvesti URL pagrindinį puslapį, gaunu:

Fatal error: Kreiptis neapibrėžtos funkcijos vbet_getSupportedTranslations () ... / html / forumai / includes / class_bootstrap.php (283): eval () 'd kodas 9 on-line

Galiu prisijungti atgal į admincp ir pakeisti vBulletin įjungti / išjungti atgal ", tada atsijungti ir vėl įveskite pagrindinio puslapio URL ir ... Pagrindiniame puslapyje dar kartą rodo teisingai. Todėl ši problema, atrodo, susiję su tekinimo vBulletin išjungti.

Aš einu vBulletin 4.0.0 pataisos lygis 1 (auksas) ir vBET 2.4.1 (aktyvintas) Nr. VBSEO (kol kas).

Ar jums reikia papildomos informacijos, ar žinote, kas gali būti negerai? Ačiū!

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Mes ištirti ir pabandyti atgaminti. Mes susisieksime su jumis dėl šio klausimo vėliau.

Taip pat šiuo klausimu apie nemokamą versiją, todėl galiu perkelti šį postą į nemokamą versiją sub-forume

PS.
    Atkreipkite dėmesį, kad mes planuojama išleisti mokamą versiją vBET 3.3.0, tiek nemokamą versiją turi mažesnį prioritetą. Tai yra įmanoma, kad mes dirbti su šiuo klausimu kitą savaitę. Tikiuosi, kad tai yra OK jums - šiuo metu galite išjungti nemokamą versiją, jeigu ji kenkia jūsų forumą.

Michał - Ačiū. Aš visiškai remti jūsų dėmesio atleidžiantis vBET 3.3.0! Klaida aš esu ataskaitos 2.4.1 nėra kritinė man bet gali padėti diagnozuoti kodas 3.3.0. Tikiuosi, kad būdamas mokėjimo kliento kuo ji yra 3.3.0 yra išleistas!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ištaisyta - bus įtrauktos į 2.4.2

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai