Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 99

Tema: neįmanoma prieiti prie šios svetainės per "Google"

Default neįmanoma prieiti prie šios svetainės per "Google"

Text automatically translated from: German to: Lithuanian
    Translated text
    Sveiki,
    Kai aš einu į Google ir ieškoti vBet, susieti pirmasis spustelėkite, visada gaunu pranešimą standartinės vbulletin panašaus: "jums neleidžiama pamatyti šio turinio..." nuorodą ...com/forum/de/
    Original text

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Gal jūs galėtumėte atsiųsti man tiksli url, kad negalite pasiekti?

...?

1.) https://www.Google.de/Search?AQ=f & so...e = UTF-8 & q = vbet
    2.) spustelėkite 1. -> vBET - vBulletin įmonės-vertėjas - vBulletin Unternehmen Transator
    3.)
    Translated text

"vBulletin-
    wowglider.de, Sie haben keine Berechtigung, diese Seite aufzurufen. Dies könnte aufgrund einer von mehreren Gründen:

Ihr Benutzerkonto möglicherweise nicht über ausreichende Berechtigungen Zugriff auf diese Seite. Versuchen Sie zu jemand Post, Zugang administrativen Funktionen oder einem anderen privilegierten sistemos bearbeiten?
    Wenn Sie post versucht werden, kann der sistemos administratorius Ihren deaktiviert haben, oder es kann erwartet Aktivierung."
    Original text
    Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 07-05-12 prie 22:07. Priežastis: BBCode redagavimas

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Aš neturiu problemų su prieigos prie svetainės jūs paskelbtas būdu. Pasakykite man, kokia naršykle jūs naudojate

Translated text
    Naudoti chromas. Windows 7 64 bitų. Problema kartosis.
    Original text

Translated text
    Tikriausiai ne, domina mane būti Heck, nesvarbu.
    Original text

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Atsiprašome, jūs turite laukti - mes turime atostogų stabdžių Lenkijoje. Tai sunku man padėti becouse aš canot atkūrimo klaida. Prašome chceck atsargiai jūsų interneto ryšys maršrutą.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Tai yra susiję su jumis registruojami klausimas. Prašome pabandyti prisijungti/išsiregistruokite spustelėdami mygtuką arba eikite į pagrindinį puslapį. Jei tai neveikia pabandykite pašalinti coockies iš jūsų naršyklė, susiję su šio puslapio

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •