Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Aš įdiegti iš naujo vBet

Default Aš įdiegti iš naujo vBet

Text automatically translated from: German to: Lithuanian
    Translated text
    Sveiki,
    Aš tiesiog naujo vBet ir turėti vieną klausimą... aš nematau jokių elementų, / en / / fr /, vbet svečių talpyklą... de ten yra daugiau nei 1 gb. Kai nėra vBet talpyklą?

Oho forumas | WoW FairPlay robotas forumas
    Original text

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Vbet svečių talpyklos yra naudojamas, kai svečių aplankytų svetainių, kad Norėdami sukurti papildomos vertimo. Tikriausiai Nr išregistruoti vartotojo aplankė jūsų svetainę išversti į, / en/fr...
    Jūs galite easly savo ruožtu talpyklos išjungti

Text automatically translated from: English to: Lithuanian
    Translated text
    Ak, gerai, jis nėra gauti sukurtas, kai yra aplankyti kaip registruotas vartotojas? ...
    Original text

Redaguoti: Ji vis dar veikia. Aš chmoed dir su 777 (visi dirs po vbet_guestcache). Tačiau ji nėra sukurti .html failus /en/ arba /fr/

I leido svečių talpykloje "Naudoti visą failą talpyklos, svečiai" - > taip, "Svečiai talpyklos laiko gyventi" - > 21600

Svečiai talpyklos informacija apie & svečių talpyklos duomenys - kitą dalį
    vokiečių, anglų ir prancūzų

Bet kurią parinktį i forgott?
    Paskutinį kartą redagavo wowglider.de; 11-04-12 prie 21:35.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Jūs ne praleidote nieko, bet, jums pabandyti naudoti kitų naršyklę - jei naršyklė, kurią buvo anksčiau užsiregistravote į vb, tai įmanoma, kad slapukai saugomi.
    Galite patikrinti vietoje, jei jūs PM ftp ir admincp naudotis informacija apie

Aš nemanau, kad nėra šliaužiklio nuo daugiau kaip 5 dienų trys nuskaityti naują URL.

EDIT:
    Ačiū, dabar darbo, po to, kai: http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post12138
    Paskutinį kartą redagavo wowglider.de; 14-04-12 prie 11:38.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Kaip jis veikia gerai, aš bus ženklas šioje temoje, kaip išspręsti, jei jūs vis dar turi kokių nors klausimų, prašome sumažėjo laisvai prašyti

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •