Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 88

Tema: ženklų nemokamai?

Default ženklų nemokamai?

Text automatically translated from: English to: Lithuanian
    Translated text
    Sveiki, aš nusipirkau ženklų nemokamai, bet vbet forget.

Prašome atsiųsti man naujos instrukcijos kaip pašalinti, senas tuos doenst dirbti...
    Original text

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Labas
    Galėtų jums prašome apibūdinti jūsų problema šiek tiek daugiau specyfic, ne visiškai Suprantu jϋsψ

???? Kodėl nereikia suprasti? Kaip jau sakiau, aš nusipirkau prekių ženklų nemokamą kopiją vBet, bet jis forget! Tai rodo, kad "dėka vBET 3.5.4 Jūs galite mėgautis Automatinis Vertimai" - > Oho forumas | Oho FairPlay Bot forumas Noriu pašalinti!
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 14-04-12 prie 10:56. Priežastis: BBCode korekcijos

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Jūs pasakė
    Prašome atsiųsti man naujos instrukcijos kaip pašalinti, senas tuos doenst dirbti...
    Šiuo metu vBET turi skirtingų versijų, brandingfree, todėl galėtumėte man jei esate tikri, galite atsisiųsti teisingai?

Aš nesuprantu, kad jums.

Prašome žiūrėti į savo sąskaitą.

Aš nusipirkau vbet su reklamos nemokamai.

Aš atsisiųsti ir įdiegti "vBET354BF.zip", bet mūsų forume yra ne ženklų nemokamai, kaip pašalinti apie autorių?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

sveikas. Būkite mandagūs - tai tikrai nėra pagrindo juokingas. Žinau, kad Radek ne suprantama, jūs pirmą kartą, bet kai jūs skaitote savo pirmą pranešimą, galite sužinoti, kad jis nebuvo per aiškiai ką jūs norite pašalinti - vBET, prekės ženklo?... Supratau, bet dar nebuvo visiškai skaidrus ir Radek tiesiog paklausė jums ką tiksliai reiškia.

Po to, kai jis jus informavo mandagūs būdu, kad yra kitų pakuotės ženklų nemokamai ir tiesiog tik galite atsisiųsti ir įdiegti jį dar kartą. Jis neturėjo informacijos prieš iš jūsų, kad jūs jau padarė tai.

Taigi prašome - be krzyczeć Taip - mes pamatyti, kad turite ženklų nemokamai Mūsų darbuotojai yra tai informacijos pridedamas prie kiekvieno jūsų pranešimą. Aš tik va patikrinti mūsų FTP ar BF paketas yra gerai, ar jame yra keletas klaidų. Duosiu jums tirpalo per keletą minučių po patikrinimo jį

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Labas
    Iš tiesų buvo klaida, BF išleidimo - prašome jį atsisiųsti dar kartą ir įkelti naujus failus į savo serverį.

Atsiprašome už savo problemų. Patvirtinkite, ar problema išspręsta.

Don't get me wrong, aš buvo ne šaukiantį, aš tik noriu, kad būtų aišku, ką norite... savo darbo dabar, reikia tik 5 dienas:-/

Ačiū vis tiek!

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •