Labas
Galėtų jums prašome apibūdinti jūsų problema šiek tiek daugiau specyfic, ne visiškai Suprantu jϋsψ
???? Kodėl nereikia suprasti? Kaip jau sakiau, aš nusipirkau prekių ženklų nemokamą kopiją vBet, bet jis forget! Tai rodo, kad "dėka vBET 3.5.4 Jūs galite mėgautis Automatinis Vertimai" - > Oho forumas | Oho FairPlay Bot forumas Noriu pašalinti!
Paskutinį kartą redagavo vBET; 14-04-12 prie 10:56. Priežastis: BBCode korekcijos
Jūs pasakė
Šiuo metu vBET turi skirtingų versijų, brandingfree, todėl galėtumėte man jei esate tikri, galite atsisiųsti teisingai?Prašome atsiųsti man naujos instrukcijos kaip pašalinti, senas tuos doenst dirbti...
Aš nesuprantu, kad jums.
Prašome žiūrėti į savo sąskaitą.
Aš nusipirkau vbet su reklamos nemokamai.
Aš atsisiųsti ir įdiegti "vBET354BF.zip", bet mūsų forume yra ne ženklų nemokamai, kaip pašalinti apie autorių?
sveikas. Būkite mandagūs - tai tikrai nėra pagrindo juokingas. Žinau, kad Radek ne suprantama, jūs pirmą kartą, bet kai jūs skaitote savo pirmą pranešimą, galite sužinoti, kad jis nebuvo per aiškiai ką jūs norite pašalinti - vBET, prekės ženklo?... Supratau, bet dar nebuvo visiškai skaidrus ir Radek tiesiog paklausė jums ką tiksliai reiškia.
Po to, kai jis jus informavo mandagūs būdu, kad yra kitų pakuotės ženklų nemokamai ir tiesiog tik galite atsisiųsti ir įdiegti jį dar kartą. Jis neturėjo informacijos prieš iš jūsų, kad jūs jau padarė tai.
Taigi prašome - be krzyczeć Taip - mes pamatyti, kad turite ženklų nemokamai Mūsų darbuotojai yra tai informacijos pridedamas prie kiekvieno jūsų pranešimą. Aš tik va patikrinti mūsų FTP ar BF paketas yra gerai, ar jame yra keletas klaidų. Duosiu jums tirpalo per keletą minučių po patikrinimo jį
Labas
Iš tiesų buvo klaida, BF išleidimo - prašome jį atsisiųsti dar kartą ir įkelti naujus failus į savo serverį.
Atsiprašome už savo problemų. Patvirtinkite, ar problema išspręsta.
Don't get me wrong, aš buvo ne šaukiantį, aš tik noriu, kad būtų aišku, ką norite... savo darbo dabar, reikia tik 5 dienas:-/
Ačiū vis tiek!