Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 99

Tema: Tuščias žinutes

Junior Member
    Prisiregistravo
    Mar 2012

Default Tuščias žinutes

Rasti, kai aš jokių vertimo teikėjus tik gauti tuščią pranešimą iš valstybės, naudojant jį. Tai, kai turiu "Rodyti originalo tekstą vartotojo" nustatyti nerodyti
    Paskutinį kartą redagavo DirtRider; 09-04-12 prie 09:44.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Ji bus patikrinti dėl. Taip pat pasakykite man jei pasirodo "Rodyti originalaus teksto, vartotojas" nustatyti dėl bus tuščias žinutes?
    Taip pat atkreipkite dėmesį, kad ji gali būti coused bet neteisinga teikėjas paslaptis/id/api raktas

Junior Member
    Prisiregistravo
    Mar 2012

Na jei aš rodyti vartotojo nustatytas tada taip jis bus rodomas originalus tekstas originalo tekstą. Dalykas yra, tada jums paštu, gija, kuri yra ne anglų kalba ir ji bus nepaisoma. API raktus, atrodo, veikia, kai vertimo paslaugų teikėjai yra prieinami.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Mar 2012

Gerai nereikia nerimauti daugiau su problemos iškilo su šio pakeitimo, aš dabar ištrintas, tai, kas yra atliekų pinigų tai esąs
    Paskutinį kartą redagavo DirtRider; 11-04-12 prie 08:12.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Kaip jūs turite atsakyme į šį labai pokalbio - mūsų darbuotojai yra kontrolės klausimas.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Aš negaliu atkurti šį klausimą dėl mano bandymas forumas. Galėtų jums prašome parodyti url su pavyzdys, kai nėra "tuščias" post, ir jei prieigą, jūs siųsti man yra vis dar workig, Norėčiau patikrinti jos vietoje

Junior Member
    Prisiregistravo
    Mar 2012

Atsiprašome, aš negaliu kaip aš pašalino šį mod iš mano svetainę dabar, kaip jis buvo suteikti mums per daug klausimų.

1. Tuščią paštu kai vertimų paslaugų teikėjas nebuvo prieinama (parametras ne rodyti originalaus teksto)
    2. Po kitomis kalbomis be kai vertimų paslaugų teikėjas buvo nepasiekiamas (parametrus Rodyti originalaus teksto) tai sukėlė painiavą kaip ir anglų nariai gali nesuprasti post ir būtų juos ignoruoti.
    3. Forumo lėtėja teisę žemyn kai vertimų paslaugų teikėjas nebuvo galima gauti, forumo nariai skundėsi, kad nebuvo priimtina šių lėtai greičiu.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Kaip jau sakiau, aš negaliu atkurti šią problemą, todėl jei ne įdiegė vBET ir todėl jūs negalite parodyti man šią klaidą, "veiksmas" neįmanoma man patikrinti, kas nutiko.
    Prašome leiskite man patikrinti savo FTP.
    Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 14-04-12 prie 16:34.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Jun 2012

Nėra atsakymo, todėl man reikia uždaryti šią temą. Jei turite daugiau klausimų dėl šio pokalbio aš atidarykite kitą pusę Prašome parašyti naują.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •