Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1011

Tema: Google API kokia kaina

Junior Member
    Prisiregistravo
    Mar 2012

Default Google API kokia kaina

Aš ką tik įdiegta šio produkto ir pamatysite, kad "Google" yra mokama paslauga. Taip pat matau, kad tai, ką jie citata kaip sąnaudos.

Naudojimo mokesčiai:

Vertimas:
    $20 už 1 M simbolių teksto, kur mokesčiai koreguojamos, proporcingai faktiškai simbolių skaičių.
    Kalbos atpažinimą:
    $20 už 1 M simbolių teksto, kur mokesčiai koreguojamos, proporcingai faktiškai simbolių skaičių.
    Dalykas yra, aš ne idėja, ką tai gali paleisti į per mėnesį, jei kas nors galėtų duoti man idėja, kad tai, ką jie moka per mėnesį jis būtų dėkingi. Žinau, kad tai taip pat būtų priklausomi nuo srautą į jūsų svetainę ir būtų skiriasi nuo svetainės, bet tikrai reikia kai kurių tipo pateikusiems šis Jei įmanoma gal jums taip pat rodo kokio tipo eismo jūsų svetainėje yra arba tiesiog įdėti nuorodą į savo svetainę, ir aš pabandyti ir palyginkite jį su mano forumas

Junior Member
    Prisiregistravo
    Mar 2012

Aš vis dar bando rasti kai kurie atsakymo šį vieną

Junior Member
    Prisiregistravo
    Mar 2012

Ne verta nerimauti apie tai, kaip aš pašalino šį mod iš mano svetainės

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Atrodo, kad mūsų vartotojai nenoriu dalintis apie savo vertimo raštu išlaidų. Kaip jūs rašė pirmą paštu Google aiškiai apibūdina išlaidas. Taip pat Microsoft suteikia jums nemokamas vertimas (su mėnesio ribas, tačiau be) ir mes tiesiog ketina išleisti naują versiją, kuri leistų rankiniu būdu vertimai

Junior Member
    Prisiregistravo
    Mar 2012

Taip jie padaryti, bet jis negali suteikti mums idėją, kas tai gali ateiti per mėnesį pabaigoje

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Jei nustatėte savo ribas, vertimo API bus ne bet over-quoted vertimus. Ji veikia kaip tai dabar nemokamai Microsoft vertimas API, jei naudojate alle 2 M simbolių API tiesiog sustoja, versti

Text automatically translated from: German to: Lithuanian
    Translated text
    Sveiki,
    mano forumas yra apie 175000 žinutes ir 25000 gijas, aš išversti į anglų ir prancūzų kalbomis. Pirmą dieną praleido maždaug 1,5 milijono, beveik $20. Jei yra interesas gali toliau kad čia taip vėliau.
    Original text

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Labas

Text automatically translated from: German to: Lithuanian
    Translated text
    žinau. Aš skundą bet ne visi.
    Original text

Versti API: vertimo
    Simbolių skaičius
    Dienos kvotos: 2 M
    28 parų viso: 21.03 m
    Versti APICharacters19.82 M396.30 USD
    Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 07-05-12 prie 21:57.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •