Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Vertimo adresą ...

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Default Vertimo adresą ...

Text automatically translated from: Polish to: Lithuanian
    Translated text
    Vėlgi, keistų dalykų atsitikti man "Google". Anksčiau komandą svetainėje: ... Turėjau 150.000 rezultatus, o dabar staiga 24.600.
    Ir taip, manau, kad tai yra vertėjas turėtų, visų pirma išversti URL adresus.
    Aš pagrįsti savo įtarimų dėl to, kad vėliavos paslėpti nuorodas į temas, bet ne tokia forma, pavyzdžiui, turiu temą:
    ... /Loterijos-lygos-ESP-2010-PC-23209.html
    nuorodą vėliava rodo temą:
    ... /LT/.../Loterijos-lygos-ESP-2010-PC-23209.html
    ir ji tikrai ateina į kitą adresą:
    ... /LT/.../random-lygos-ESP-2010-PC-23209.html

Atsitiktinai naršyti rezultatus "Google" ir ten yra tiesiog neturi forumo temą kita kalba. Šie forumai, žymes, puslapių vbcmps, bet ne tema. Paprastai tragedija.

Ar galite duoti man tai - galbūt - neteisingas priežastis?
    arba
    Ar galiu išjungti adresą vertimo, arba - kuris būtų daug geresnis - būdas pasakyti, kad vėliavos buvo tos pačios adresus, kurie yra puslapyje.
    Original text

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Translated text
    Sveiki. Tokie šuoliai atsirasti Google indeksavimas - ypač kai "Google" pakeitė algoritmą, arba atnaujinti savo indeksus. Dažnai greitai grįžti kitų indeksus.

Siųsti ryšius, nėra nieko daryti su juo, nes kai pradedi nesieja nėra išverstas, ir dėl išverstas vBET apdaila daro peradresavimai 301, kuriame aiškiai teigiama, kad svetainė buvo nuolat nukreipti. Be to, toks nukreipimas yra tik tada, kai pakeisti vertimą, yra jau sriegis (nuorodų nėra išverstas į visas kalbas veiklos priežasčių). Jei pakeisite vertimo forumo nuomone, nuorodos jau išversta.

Tačiau dabar iš tiesų gali būti priežastis, dėl kurių "Google" gali nenori išverstų puslapių indeksuojami - jei jūs naudojate vBSEO ir ji pasirodė Canonical nuoroda yra priežastis. Naudodami šią konfigūraciją vBSEO antraštę prideda nuorodą sakydamas, kad nekilnojamojo adresas yra be kalbos be adresą. Ir jei jūs turite jį įjungti "Google išverstas puslapis bus traktuojamas kaip kažkas, kuris turėtų būti skirtingose adresas - adresas, kuris jau yra indeksuojami tiesiai ten.
    Problema su Canonical nuorodą, kad galite pridėti iki vBSEO jau buvo pranešta ir išspręsti - bus įtrauktos į vBET 3.3.0 Iki tol galite išjungti vBSEO Canonical nuorodą, arba tiesiog palaukti
    Tai patvirtina tezę, kad vBSEO neprideda pasirinktus Canonical URL žymes - nes jie yra indeksuojami.
    Original text
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 08-01-10 prie 12:24.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Translated text
    Ačiū, bet kažkaip šį atsakymą neatitinka mane.

Aš naudoju vBSEO, bet turėjau ir turiu neįgaliesiems Canonical URL, bet išverstų puslapių indeksuojami tragiško būdu nereiškia, kad jie nėra indeksuojami ne visiems.

Po 1,5 m, CA darbo vBET 3,2 ir 1 / 2 metų vBET 2.x prašymu
    "Site: http://..../en/" Google "grąžina rezultatus: Rezultatai 1 - 10 iš apie 114 !
    "Site: http://..../zh-CN/" Google "grąžina rezultatus: Rezultatai 1 - 10 iš apie 158 !

iš kurių 2 / 3 dalis vbcmps ... forume yra ~ 50 naujų temų dieną.

Nemanau, todėl ji turėtų dirbti vBET, nes kai tokių veiksmų "gauti daugiau lankytojų, vartotojų ir pajamų iš AdSense"! " Jūs galite judėti tarp pasakos.
    Original text

Prisiregistravo
    Aug 2009

Translated text
    Papildomų eismo nėra pasaka tiesiog faktas. Žiūrėkite čia:
    vBulletin.org Forumas - View Single Post - vB Įmonių Vertėjas

Taip pat čia:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

vBET nėra rodyklėje. Nr forumo programinės įrangos nėra rodyklėje. Puslapiai nuskaityti tik robotų, kurie už savo infrastruktūrą.

Robotai gali duoti užuominų poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 nukreipimus arba Canonical nuorodą.

Aš suprantu, jūs turite Canonical nuorodą, ir jums buvo išjungtas. Įveskite URL į forumą ir turinys robots.txt
    Original text
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 09-01-10 prie 05:52.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Translated text
    Papildomų eismo nėra pasaka tiesiog faktas. Žiūrėkite čia:
    vBulletin.org Forumas - View Single Post - vB Įmonių Vertėjas

Taip pat čia:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

vBET nėra rodyklėje. Nr forumo programinės įrangos nėra rodyklėje. Puslapiai nuskaityti tik robotų, kurie už savo infrastruktūrą.

Robotai gali duoti užuominų poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 nukreipimus arba Canonical nuorodą.

Aš suprantu, jūs turite Canonical nuorodą, ir jums buvo išjungtas. Įveskite URL į forumą ir turinys robots.txt
    Original text
    Translated text
    Dėkojame, kad - kaip įprasta glaustas - atsakymas, aš paprašė gaires apie tai, ką mano problema ...

Laimei, jis jau dirbo jį su šia problema. Išspręsta.

PS.
    Interneto svetainės adresas turėtų tikriausiai žinote, jei tik dėl to, kad licencijos ir adresas puslapis priskirtas mano nick šiame forume
    Original text

Prisiregistravo
    Aug 2009

Translated text
    Sveiki. Mano ketinimą niekada lakoniškas administracijos informaciją. Jei taip, jūs turite gavo malonę. Administracijos ketinimą būtų aiški ir skaidri informacija. Pigmentacijos gali užgožti pačią ataskaitą.

Iš tiesų - mūsų sistema pranešimą forumo adresą, susietą su licencija. Kitą kartą ten zaglądnę

Džiaugiuosi, kad radote sprendimas - jei jūs galite pasidalinti ja su kitais, jei kas nors buvo panaši problema?
    Original text

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •