Vėlgi, keistų dalykų atsitikti man "Google". Anksčiau komandą svetainėje: ... Turėjau 150.000 rezultatus, o dabar staiga 24.600. Ir taip, manau, kad tai yra vertėjas turėtų, visų pirma išversti URL adresus. Aš pagrįsti savo įtarimų dėl to, kad vėliavos paslėpti nuorodas į temas, bet ne tokia forma, pavyzdžiui, turiu temą: ... /Loterijos-lygos-ESP-2010-PC-23209.html nuorodą vėliava rodo temą: ... /LT/.../Loterijos-lygos-ESP-2010-PC-23209.html ir ji tikrai ateina į kitą adresą: ... /LT/.../random-lygos-ESP-2010-PC-23209.html Atsitiktinai naršyti rezultatus "Google" ir ten yra tiesiog neturi forumo temą kita kalba. Šie forumai, žymes, puslapių vbcmps, bet ne tema. Paprastai tragedija. Ar galite duoti man tai - galbūt - neteisingas priežastis? arba Ar galiu išjungti adresą vertimo, arba - kuris būtų daug geresnis - būdas pasakyti, kad vėliavos buvo tos pačios adresus, kurie yra puslapyje. Znowu dziwne rzeczy dzieją mi się w google. Wcześniej na polecenie site:... miałem 150.000 wyników, a teraz raptem 24.600. I tak podejrzewam, że winny temu jest translator, a w szczególności tłumaczone adresy url. Swoje podejrzenia opieram na tym, że pod flagami są ukryte linki do tematów, ale nie w takiej postaci jakimi są np. mam temat: .../losowanie-lig-pes-2010-pc-23209.html link pod flagą wskazuje na temat: .../en/.../losowanie-lig-pes-2010-pc-23209.html a tak naprawdę wchodzi się na inny adres: .../en/.../random-lig-pes-2010-pc-23209.html Wyrywkowo przeglądałem wyniki na google i nie ma dosłownie żadnego tematu z forum w innym języku. Są fora, tagi, strony vbcmps, ale żadnego tematu. Normalnie tragedia. Czy mógłbyś mnie wyprowadzić z tego - być może - błędnego rozumowania? lub Czy można wyłączyć tłumaczenie adresów url, albo - co byłoby zdecydowanie lepsze - zdradzić sposób na to, żeby pod flagami znajdowały się takie same adresy, jakie są po załadowaniu strony.
Sveiki. Tokie šuoliai atsirasti Google indeksavimas - ypač kai "Google" pakeitė algoritmą, arba atnaujinti savo indeksus. Dažnai greitai grįžti kitų indeksus. Siųsti ryšius, nėra nieko daryti su juo, nes kai pradedi nesieja nėra išverstas, ir dėl išverstas vBET apdaila daro peradresavimai 301, kuriame aiškiai teigiama, kad svetainė buvo nuolat nukreipti. Be to, toks nukreipimas yra tik tada, kai pakeisti vertimą, yra jau sriegis (nuorodų nėra išverstas į visas kalbas veiklos priežasčių). Jei pakeisite vertimo forumo nuomone, nuorodos jau išversta. Tačiau dabar iš tiesų gali būti priežastis, dėl kurių "Google" gali nenori išverstų puslapių indeksuojami - jei jūs naudojate vBSEO ir ji pasirodė Canonical nuoroda yra priežastis. Naudodami šią konfigūraciją vBSEO antraštę prideda nuorodą sakydamas, kad nekilnojamojo adresas yra be kalbos be adresą. Ir jei jūs turite jį įjungti "Google išverstas puslapis bus traktuojamas kaip kažkas, kuris turėtų būti skirtingose adresas - adresas, kuris jau yra indeksuojami tiesiai ten. Problema su Canonical nuorodą, kad galite pridėti iki vBSEO jau buvo pranešta ir išspręsti - bus įtrauktos į vBET 3.3.0 Iki tol galite išjungti vBSEO Canonical nuorodą, arba tiesiog palaukti Tai patvirtina tezę, kad vBSEO neprideda pasirinktus Canonical URL žymes - nes jie yra indeksuojami. Witaj. Takie skoki w indeksowaniu zdarzają się w Google - zwłaszcza kiedy Google zmienia algorytm, lub odświeża swoje indeksy. Często szybko wracają pozostałe indeksy. Tłumaczenie linków nie ma tutaj nic do rzeczy gdyż w momencie gdy zaczynasz nie nie przetłumaczonym linku, a kończysz na przetłumaczonym vBET robi przekierowanie 301 co jednoznacznie określa, że strona została trwale przekierowana. Dodatkowo takie przekierowania są tylko kiedy zmieniasz tłumaczenie będąc już w wątku (linki nie są tłumaczone na wszystkie języki ze względu na wydajność). Jeśli zmieniasz tłumaczenie w widoku forum, to linki już są przetłumaczone. Niemniej obecnie faktycznie może być jedna przyczyna z powodu której Google może preferować indeksowanie stron nie tłumaczonych - jeśli używasz vBSEO i włączyłeś canonical link to to jest przyczyną. Przy takiej konfiguracji vBSEO dodaje do nagłówka link mówiący, że prawdziwym adresem strony jest adres bez dodatku języka. I jeśli masz to włączone to Google będzie traktował tłumaczone strony jako coś co powinno być pod innym adresem - adresem, który już ma zaindeksowany będąc tam bezpośrednio. Problem z canonical link dodawanym przez vBSEO już został zgłoszony i rozwiązany - będzie załączone w vBET 3.3.0 Do tego czasu możesz wyłączyć canonical link w vBSEO lub po prostu poczekać Tą tezę potwierdza to że vBSEO nie dodaje canonical url do stron tagów - dlatego te masz indeksowane.
Paskutinį kartą redagavo vBET; 08-01-10 prie 12:24.
Ačiū, bet kažkaip šį atsakymą neatitinka mane. Aš naudoju vBSEO, bet turėjau ir turiu neįgaliesiems Canonical URL, bet išverstų puslapių indeksuojami tragiško būdu nereiškia, kad jie nėra indeksuojami ne visiems. Po 1,5 m, CA darbo vBET 3,2 ir 1 / 2 metų vBET 2.x prašymu "Site: http://..../en/" Google "grąžina rezultatus: Rezultatai 1 - 10 iš apie 114 ! "Site: http://..../zh-CN/" Google "grąžina rezultatus: Rezultatai 1 - 10 iš apie 158 ! iš kurių 2 / 3 dalis vbcmps ... forume yra ~ 50 naujų temų dieną. Nemanau, todėl ji turėtų dirbti vBET, nes kai tokių veiksmų "gauti daugiau lankytojų, vartotojų ir pajamų iš AdSense"! " Jūs galite judėti tarp pasakos. Dziękuję, ale jakoś ta odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje. Używam vBSEO, ale miałem i mam wyłączone Canonical URLs, a jednak tłumaczone strony są indeksowane w sposób tragiczny, żeby nie powiedzieć, że nie są indeksowane wcale. Po 1,5 m-ca pracy na vbet 3.2 i 1/2 roku na vbet 2.x na zapytanie "site:http://..../en/" google zwraca wynik: Results 1 - 10 of about 114 ! "site:http://..../zh-CN/" google zwraca wynik: Results 1 - 10 of about 158 ! z czego 2/3 to strony z vbcmps..., a dziennie na forum pojawia się ~50 nowych tematów. Chyba nie tak powinien działać vbet, bo przy takim działaniu "get more traffic, users and incomes from AdSense!" można wrzucić między bajki.
Papildomų eismo nėra pasaka tiesiog faktas. Žiūrėkite čia: vBulletin.org Forumas - View Single Post - vB Įmonių Vertėjas Taip pat čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html vBET nėra rodyklėje. Nr forumo programinės įrangos nėra rodyklėje. Puslapiai nuskaityti tik robotų, kurie už savo infrastruktūrą. Robotai gali duoti užuominų poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 nukreipimus arba Canonical nuorodą. Aš suprantu, jūs turite Canonical nuorodą, ir jums buvo išjungtas. Įveskite URL į forumą ir turinys robots.txt Dodatkowy ruch nie jest bajką tylko faktem. Zobacz tutaj: vBulletin.org Forum - View Single Post - vB Enterprise Translator A także tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html vBET nie indeksuje stron. Żadne oprogramowanie na forum nie indeksuje stron. Strony indeksują tylko i wyłącznie roboty, które są poza Twoją infrastrukturą. Robotom można dać wskazówki poprzes sitemap.xml, robots.txt, przekierowania 301, czy canonical link. Jak rozumię canonical link masz i miałeś wyłączone. Proszę podaj URL do forum i zawartość robots.txt
Paskutinį kartą redagavo vBET; 09-01-10 prie 05:52.
Originally Posted by vBET Papildomų eismo nėra pasaka tiesiog faktas. Žiūrėkite čia: vBulletin.org Forumas - View Single Post - vB Įmonių Vertėjas Taip pat čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html vBET nėra rodyklėje. Nr forumo programinės įrangos nėra rodyklėje. Puslapiai nuskaityti tik robotų, kurie už savo infrastruktūrą. Robotai gali duoti užuominų poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 nukreipimus arba Canonical nuorodą. Aš suprantu, jūs turite Canonical nuorodą, ir jums buvo išjungtas. Įveskite URL į forumą ir turinys robots.txt Dodatkowy ruch nie jest bajką tylko faktem. Zobacz tutaj: vBulletin.org Forum - View Single Post - vB Enterprise Translator A także tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html vBET nie indeksuje stron. Żadne oprogramowanie na forum nie indeksuje stron. Strony indeksują tylko i wyłącznie roboty, które są poza Twoją infrastrukturą. Robotom można dać wskazówki poprzes sitemap.xml, robots.txt, przekierowania 301, czy canonical link. Jak rozumię canonical link masz i miałeś wyłączone. Proszę podaj URL do forum i zawartość robots.txt Dėkojame, kad - kaip įprasta glaustas - atsakymas, aš paprašė gaires apie tai, ką mano problema ... Laimei, jis jau dirbo jį su šia problema. Išspręsta. PS. Interneto svetainės adresas turėtų tikriausiai žinote, jei tik dėl to, kad licencijos ir adresas puslapis priskirtas mano nick šiame forume Dziękuję za - jak zwykle lakoniczną - odpowiedź, pytałem właśnie o wskazówki dotyczące mojego problemu... Na szczęście sam już poradziłem sobie z tym problemem. Resolved. ps. Adres strony powinieneś chyba znać, choćby ze względu na to, iż licencja i adres strony jest przypisana do mojego nicka na tym forum
Sveiki. Mano ketinimą niekada lakoniškas administracijos informaciją. Jei taip, jūs turite gavo malonę. Administracijos ketinimą būtų aiški ir skaidri informacija. Pigmentacijos gali užgožti pačią ataskaitą. Iš tiesų - mūsų sistema pranešimą forumo adresą, susietą su licencija. Kitą kartą ten zaglądnę Džiaugiuosi, kad radote sprendimas - jei jūs galite pasidalinti ja su kitais, jei kas nors buvo panaši problema? Witam. Moją intencją nigdy nie jest podawanie lakonicznych informacji. Jeśli tak to odebrałeś to przepraszam. Intencją jest podawanie jasnych i przejrzystych informacji. Ubarwianie może zaciemniać samą wypowiedź. Faktycznie - nasz system ma wiadomość na temat adresu forum powiązanego z licencją. Następnym razem tam zaglądnę Cieszę się, że znalazłęś rozwiązanie - czy możesz się nim podzielić z innymi, gdyby ktoś jeszcze miał podobny problem?
Rodyti Tag Cloud
Forumo taisyklės