Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1015

Tema: Vbet naudoti išteklių nuo paskutinio atnaujinimo vbet serverio ataskaitų perviršinio

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Vbet naudoti išteklių nuo paskutinio atnaujinimo vbet serverio ataskaitų perviršinio

Max kadangi atnaujinimo naujausia vbet paskutiniais naktį serveris yra dabar ataskaitų perviršinio išteklių naudojimo vbet
    Laikas: Antradienis Feb 21 2012 m. + 0000 13: 02: 15
    Sąskaita: xxxx
    Išteklių: Proceso laikas
    Viršyta: 65324 > 1800 (sekundėmis)
    Vykdomąjį failą: /usr/bin/php
    Komandų eilutė: /usr/bin/php
    /xxxx/XXXXXX/public_html/forumz/vbenterprisetranslator_seo.php
    PID: 28614
    Nužudyti: Nr
    Aš gaunu šimtai šių, gali kas nors dirbti optimizuoti kodą ar kažką?

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Mes dirbame su optimalization į kiekvieną RFA; pagalbinės vairavimo sistemos

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Suprantu, kad bet pastaruosius išleidimo yra blogiau apkrova ankstesnio, nei ji yra nužudyti mano serverio!

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Mes nepadarė bet veikimo keitimas naujinimus. Mes tik pridėti naują vertimų paslaugų teikėjas, su labai tas pats algorith

Taip pat ką matote yra:
    Jos ne vbenterprisetranslator_seo.php, kurie užima visą savo išteklių - tai visą savo forumo, nes kiekvienas forumo prašymą eina trought vbenterprisetranslator_seo.php, kuris tik nustato keletą kintamųjų vbseo.php tikrai reikiamų išteklių. Nustatykite visą savo forumo eismo šis failas, jūsų Htaccess failas. Taigi nėra jokių problemų su šiuo failu visiems - tai jūsų visą forumas vartoti. Jei reikia daugiau aprašymas šioje srityje - prašome atidaryti naują temą, ji arba rasti jau. Vienas klausimas už viena gija

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Jums galėtų vbet ankstesnės versijos man taip ir gali žemesnei kategorijai ir pamatyti, jei apkrova subsidijomis tada prašome?

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

PM sended patikrinkite, ar aplanke Gauta

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Ačiū!, bus įdiegti, vėliau šiandien ir po atgal rytoj po peržiūra Odłamać statistika

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Atsiprašome, mano svetainėje yra vb3, manau, kad jums pateikti paketas yra skirtas vb4.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Oi Atsiprašau Aš jį vėl

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Gerai, aš ne paštu atgal iš karto, nes aš norėjo būti tikri, bet ankstesnės versijos yra ne pakrovimo serverio pusės tiek, kiek naujausią versiją, ar manote, kad naujausia versija gali prireikti, norėdami pamatyti, kodėl?

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •