kaip pavadinimas sako. "Naudoti" Google"tik" yra nustatytas no
kaip pavadinimas sako. "Naudoti" Google"tik" yra nustatytas no
Pažymėtina, kad nėra kitų teikėjų galimi tuo metu, nes I 'm guessing dienos max buvo pasiektas. "Google" yra prieinama, tačiau ji nėra yra pažymėtas kaip tokia.
Paleiskite "Google" bandymai. Jūs jį:
vBET atsisiųsti failus - > daryti-ne-įkelti - > Įrankiai - > googleapiv2test.php
Suberiama į jums forumas šakninio aplanko ir parodyti man rezultatai
Paleidimo vertimo bandymas, Google API v2
Bandymo rezultatas: {"klaida": {"klaidos": [{"domenas": "usageLimits", "priežastis": "accessNotConfigured", "pranešimų": „prieigos nėra sukonfigūruotas"}],"kodas": 403,"pranešimas": „Prieigos nėra sukonfigūruotas ”}}
Bandymo klaida:
Ryšio laikas (ms): 502.209960938
Kuris yra keista, nes aš nepasikeitė bet kokius parametrus Google API konsolę
Pirmasis:
Turėjo savo "Google" vertimo API v2 buvo darbo prieš nežinoma klaida, arba jis neveikia iš likutis?
Jei jis naudojamas dirbti, mes turime susisiekti su "Google" paslaugas, jeigu ne, galėtų jums prašome pirma patikrinti:
-Jei atsiskaitymo įgalintas per APIs konsolės
-Jei turite vBET configurated tinkamai
Taip pat aš kitas galimas sprendimas:
Galite pabandyti išjungti jį irtai, kad aš ir versti api paslauga tik
-Google v2 išversti API, dirbo baudą iki mano pastaruosius atnaujinti į naujausią versiją
-Atsiskaitymo yra įgalintas
-API raktas ir viskas vBET rungtynėse, jokių kitų parametrų, išskyrus naudoti "Google" tik buvo pakeistas
-Aš bandė išjungę api
Taip gerai, aš parašyti "Google", jūsų vardu, ar jums patinka tai padaryti pagal savo?
Jei tai gali daryti, tai būtų didelis. Leiskite man žinoti, jei turite bet kokią kitą informaciją.
Pašto sended laukia atsakymo
Anksčiau aš parašė pranešimą Google grupės ir atrodo, kad kažkas iš "Google" tvirtai jį. Išspręsti šią problemą!