Taikos, malonλs ir bωogosωawieρstwa Dievas Ponai, I turintys problema mano forume: Vidinė serverio klaida Serveris aptiko vidinę klaidą arba konfigūracijos, ir negalėjo užbaigti jūsų užklausos. Prašome kreipkitės į serverio administratorių, Webmaster@soqokaz.com Ir informuoti jas apie metu įvyko klaida, ir nieko jums gali padaryti, kad galėjo sukelti klaida. Yra daugiau informacijos apie šį klaidos yra serverio klaidų žurnalą. Atkreipkite dėmesį, kad prisijungti prie valdymo skydas Tas pats, jis rodo man Ir kartais įvesti Ir aš, turintys problemų naujinimai, bet aš neturiu patirties darbe Šis naujinimas pranešimas per valdymo skydo direktorius Rasti šablonai turėtų būti naujinami, kad atitiktų dabartinę versiją! Rasti [21] atnaujinta-Šablonai turi įvykti esminių ir atstojo į naują versiją. Mes rekomenduojame, kad jūs taip greitai išvengti problemų ir gedimų forume! Spauskite čia Norėdami žiūrėti šiuos šablonus! Tikiuosi, kad žinyno Dievas błogosławił jums naudos
Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 09-02-12 prie 15:49. Priežastis: BBCode pridėtinės
Rodyti Tag Cloud
Forumo taisyklės