Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1011

Tema: vBET ne turėtų būti susieta su šio forumai serverio!

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default vBET ne turėtų būti susieta su šio forumai serverio!

Sveiki, per paskutines 24 valandas mano saugojimo tiklalapio bangą iš kontrolės ir ji buvo iki vienas dalykas!, buvo užpildyta klaidų žurnalas, su šiomis
    PHP įspėjimas: strpos() [</a> < a href="/forum/lt/function.strpos" > function.strpos]: nėra esančią eilutėje, /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php eilutės 398 poslinkis
    aš turėjau daug daug tūkstančių iš jų (suteikia 25 gb talpos visų!) ir atrodo, kad tai buvo viskas, nes negali susisiekti su vBET serveryje!

Tai buvo ne nurodė kai pirkimo, kad mūsų serveris turi būti galimybę susisiekti su jūsų visą laiką!, jūsų serveris buvo žemyn ir taip buvo programinę įrangą (modificatio), kad aš įsigijo iš jūsų, yra ten yra vBET, reikia būti nuolat susisiekti su savo serverio?

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Aš pabandyti mano bandymas forumas patikrinti. Taip pat galite prašome aprašyti man žingsnis po žingsnio ką būtų padarė prieš klaida atsirado?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Paprasta, šių klaidų buvo nurodytos mano klaidos žurnalo visą laiką jūsų svetainė buvo žemyn vakar, kai jūsų svetainę atėjo atgal klaidos sustabdyta arba sulėtėjo, dabar aš tik tūkstančiai jų šiandien (17 mb)
    Quote Originally Posted by thecodecage.com error log
    [03-Feb-2012 m. 13: 20: 48] PHP įspėjimas: strpos() [</a> < a href="/forum/lt/function.strpos" > function.strpos]: nėra esančią eilutėje, /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php eilutės 398 poslinkis
    , forumas veikia normaliai Nr klausimus arba klaidų išskyrus pildymo mano klaidų žurnalas.

Todėl priemonių atkurti jį!

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Ar šis žurnalas vis dar egzistuoja? Jei taip I galite nustatyti kai kurie žurnalai ir patikrinimų, kas vyksta.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Turite forumas, žurnalas išėjimai (išvalyti jį kasdien!) ir teisę dabar turi daugiau nei 2 GB įrašų visi iš vBET, galite panaikinti failą, sukurti kitą tuščią ir tada nuolat patikrinti atgal klaidų kaip 2 GB neatidaro serveryje ir jums kyla problemų atidarant jį savo kompiuteryje.

EDIT: aš turiu pasakyti, kad mano serveris buvo žemyn mėnesiais (ten buvo keletas 500 klaidų, tačiau jie buvo akimirkinės ir aš sukėlė juos keičiant, vienas iš mano plugins).

klaidų žurnalas yra rasti adresu /public_html/forumz/error_log
    Paskutinį kartą redagavo Simon Lloyd; 05-02-12 prie 20:14.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Šiuo metu paslėpti šis įspėjimas, kad nebūtų katastrofos/krepšio savo forumo. Dabar, I 'm tikrinimo, kodėl ji atsiranda. Taip pat negalima atkurti ši klaida
    Aš pasikeitė šios eilutės
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    Į šią eilutę:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Sveiki, bet kokią papildomą šio klausimo arba kodėl ji buvo problema?

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Labiausiai tikėtina, kai viena teikėjų turi kai kurių vidinė klaida (tai vienas kurios sudaužė mūsų serveris taip pat) sukurti kai kurie keista tranlation outup, kuri pradėjo begalinis ciklas - kad būtų paaiškinti, kodėl tai neturi įtakos jūsų serverio - kaip jums sakė forumas buvo darbo baudą. Dar kartą peržiūrėti jūsų klaida failo, tai, kad be šio perspėjimo - arba galite tiesiog errased ji?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Ne redaguoti klaidų žurnalą ne visiems, net ir klaidų, kad aš sukūriau paliko ten, tai padaryti jūs manote, kad tai klaida yra nustatytas arba yra tai tiesiog paslėpti dėl failo pakeitimus?

Ir taip forumas veikia gerai, aš ne atkreipti per daug "Google" vertimo tik 100000 simbolių per dieną, Vertimai daug liko laukia, kad būtų išverstas.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Manau, kad klaidos yra nustatomos, otherways klaidų žurnalas turėtų turi kitus įspėjimus iš labai pačios linijos, jei kažkas pasirodo vėl prašome susisiekti su mumis

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •