Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 88

Tema: Teksto spalva?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Question Teksto spalva?

Kai pakeisti vėliavomis išplečiamajame meniu teksto spalvą prašome? Kai mano odos yra visiškai neperskaitomas. Žr. pridėtą:

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Ji greičiausiai reikės keletas pokyčių, kodas. Bus patikrinti jį ir aš duosiu jums keletą daugiau clue rytoj

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

OK Ačiū, bus patikrinti atgal reguliariai.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Gerai radau ji:
    Norėdami nustatyti spalvą, šiame išplečiamajame meniu, turite redaguoti failą:
    forumas šaknies - > apima - > vbenterprisetranslator_functions_url.php

ir redaguoti eilutę:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: black;" '
    Keisti vertė spalva:

Pavyzdžiui, jei norite, kad žalia teksto:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: green;" '

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Aš mano forumas apie 20 įvairių odos. Taigi su šio redaguoti ji bus pakeisti pasauliniu mastu dėl visų odos spalvą. Kad bus ne. Man reikia, kad dėl skirtingų forumas odos teksto spalvą. ačiū.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Dabar mes nepalaiko dinamically pakeisti teksto spalvą, išskleidžiamajame meniu, tai yra kieta vertė, mūsų scenarijų. Aš paklausti Michał ar ji bus redaguojamas kitame leidime

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    Dabar mes nepalaiko dinamically pakeisti teksto spalvą, išskleidžiamajame meniu, tai yra kieta vertė, mūsų scenarijų. Aš paklausti Michał ar ji bus redaguojamas kitame leidime
    Aš jau nustatytas jis save ačiū. Aš ką tik pridėjo stylevars kodą toje dalyje, jums davė man. Taigi ji išsitraukia iš į Stylevars. Kuriose daug geriau už kiekvieną odos darbai naudoja skirtingas spalvas. ačiū.

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Aš jau nustatytas jis save ačiū. Aš ką tik pridėjo stylevars kodą toje dalyje, jums davė man. Taigi ji išsitraukia iš į Stylevars. Kuriose daug geriau už kiekvieną odos darbai naudoja skirtingas spalvas. ačiū.
    Sveiki!

Galėtų jums pasidalinti savo tirpalo kitiems, prašome?

Ačiū!

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •