Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: Submeniu kalba nustatyti url nerodomos užklausoje

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Default Submeniu kalba nustatyti url nerodomos užklausoje

Problema: Submeniu kalba nustatyti užklausos url nerodomos.
    Atidaryti naują temą, kaip prašė.
    Linkėjimai

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Labas
    Aš patikrinti savo padėtį, tačiau būkite kantrūs, kaip mes galime padaryti nėra oficialiai paramą savo vBulletin versija, reikia šiek tiek laiko rasti ir sutvarkyti jūsų problemos

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Labas
    Po kai kurių reasearch žinau, kas yra problema. Savo versiją, vBET yra kai kurie vBulletin klaida:
    PASTABA: Ši integracija archyvas puslapius galėtų išversti, bet išskyrus archyvas sub-forumo puslapių - Re vBulletin kurios neleidžia daryti, kad.
    Mes negali išspręsti šią problemą. Taip pat, kaip aš parašė savo kitų siūlų, jūsų forume, ir tikisi subforum veikia puikiai. Pažvelkite:
    spustelėkite

Jei jūs vis dar turite klausimų šią problemą, prašome kreiptis, jei ne bus pažymėtas šioje temoje uždarytas

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Labas
    Po kai kurių reasearch žinau, kas yra problema. Savo versiją, vBET yra kai kurie vBulletin klaida:
    PASTABA: Ši integracija archyvas puslapius galėtų išversti, bet išskyrus archyvas sub-forumo puslapių - Re vBulletin kurios neleidžia daryti, kad.
    Mes negali išspręsti šią problemą. Taip pat, kaip aš parašė savo kitų siūlų, jūsų forume, ir tikisi subforum veikia puikiai. Pažvelkite:
    spustelėkite

Jei jūs vis dar turite klausimų šią problemą, prašome kreiptis, jei ne bus pažymėtas šioje temoje uždarytas

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •