Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 13 123 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1026

Tema: Žmonės, kurie lankosi mano svetainėje yra pirmą kartą paprašė rusų klausimą?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Žmonės, kurie lankosi mano svetainėje yra pirmą kartą paprašė rusų klausimą?

Sveiki visi, kai žmonės iš kitų vietų visame pasaulyje aplankyti mano svetainę, jie, atrodo, gauti Iššokantis klausia klausimą Rusijos ir url yra mysite.com/ru/, jei jie spustelėkite mygtukus, tada jie gauti svetainės kalba, gali kas nors padėti?

Čia yra nuorodą į pic, nurodant, messagebox http://www.thecodecage.com/Russian%20question.png
    Paskutinį kartą redagavo Simon Lloyd; 02-01-12 prie 20:15.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Labas
    Dauguma tikriausiai nėra coused, vBET - vBET negali įdiegti visus laikinuosius langus, patikrinkite, ar tai nėra kitų įskiepiai arba mod dalis

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Niekada pamatyti jį, nėra vBET paprašyti naudotojo jei jie nori eiti į savo usercp nustatyti jų kalba?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Tai yra formuluotė!
    ПЕРЕЙТИ НА РУССКИЙ ПЕРЕВОД?
    tai yra vertimas
    Eiti į rusų vertimas?

Taigi ji yra tikrai vBET, tai daryti!

EDIT: ir aš turiu naujausia versija vBET kaip žinote, visų savo prieigos duomenis, kad i pm norime jums trumpą laiką atgal, vis dar turėtų dirbti, jei jums reikia patikrinti dalykai.
    Paskutinį kartą redagavo Simon Lloyd; 02-01-12 prie 22:56.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Ok
    Vienas dalykas atėjo pas mane. Galėtų jums prašome patikrinti vertes iš dviejų variantų:
    AdminCP - > vBET - > Įvairūs - > peradresuoti į vartotojo kalba
    ir
    AdminCP - > vBET - > Įvairūs - > peradresuoti į vartotojo kalba
    Prašome pabandyti išjungti tada chack dar kartą, pop-up

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Norėčiau eiti, kad problemų bet thats ne iš tikrųjų klausimas, tai yra tai, kad ji yra visada į Rusijos pirmiausia!, vaikinas iš Indijos aplankė svetainę šiandien ir gavo kad rusų, anglų kalba yra nustatyti savo naršyklę, jo vieta yra naujas Dehli, jis buvo ne valstybės narės, todėl nebuvo pasirinkta registravimo kalba, jis turėtų turėti tik pateikti savo numatytosios kalbos "Lithuanian" forumas forumas

Manau, ten yra įvairių klausimas, išskyrus peradresuoti vartotoją, jei jis buvo, kad jis ne visada būti Rusijos.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Pop-up yra nustatyti:
    Nukreipti į Redaguoti profilį
    Tik po prisijungimo
    Nukreipti į vartotojo kalba
    Paklausė - vartotojas bus prašoma ar jis nori būti nukreipta

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Tik įėjęs iš mano forumas (kaip im visada prisijungęs) ir lauką, atrodo, parametrai yra "po įeiti" Kodėl po žurnalo, tada?, man buvo įdomu, kodėl mano narystės turėjo sulėtėjo ir mano reklamos pajamos staigiai krito, aš ieškojau dėl priežasčių nė vienas, kurį galite rasti bet vieną kartą pop iki yra svetainės nėra įkelti, išskyrus atvejus, kai langelyje yra atšauktas arba ok'd nė vienas, paieškos gali padaryti!

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

gerai
    Naudojant prieigos nusiuntėte man I wil patikrinti, ji dabar

EDIT:
    Galėtų jums prašome apibūdinti man žingsnis po žingsnio ką daryti, kad pamatyti, kad Iššokantis langas
    Jei būtina, galėtų jums created taip pat ne admin bandymas sąskaitą.
    Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 03-01-12 prie 21:03.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

PM išsiųstas su nauji registruotas vartotojas duomenys.

Pradžia 13 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •