Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 33 FirstPirmas 123
Rezultatai 21 į 2626

Tema: Žmonės, kurie lankosi mano svetainėje yra pirmą kartą paprašė rusų klausimą?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Thats ne paaiškinimas, mano naršyklė niekada buvo nustatyta Rusijos bet aš pamačiau kai prisijungęs, kaip jis padarė, negalime garantuoti, kad niekada buvo Rusijos savo naršyklę, bet jis yra Indijos, gyvena naują Dehli ir tipų ir kalba anglų kalba taip kodėl žemėje būtų mūsų slapukai skaityti kaip Rusijos?

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

mano Atsiprašome jį perskaityti antraščių, jūs gali net niekada rinkinys/naudoti rusų kalba, bet jūsų naršyklė gali plonas jums buvo. Tai yra visi aš galiu pasakyti be patikrinti jo - Atsiprašome I can't see šis laikinasis meniu

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Išjungiau rusų kalba, matau Iššokantis langas ne padės jums, kai jūs atmetė jį, jis nėra grįžti (bent jau ne tam tikro laiko!), neįmanoma mano naršyklės "galvoti" turi nustatyti, ar naudoti rusų kalba yra vienintelė kalba, kad kada nors buvo nustatytas mano naršyklėje yra numatytasis English UK, kaip minėta, negalime garantuoti tam asmeniui, kuris pranešė apie jį, aš patyrė prieš ir jiems gana, kad kiti yra per daug.

Kad kalba klaida būtų arba turėti fiziškai pakeisti tai, naudoti programinę įrangą, pakeisti jį (vBET) arba mums Rusijos tarpinio serverio (arba tarpinį (proxy) nustatyta, kad padirbtų yra Rusijos) vyksta tik viena iš kurių yra įmanoma man ir thats vBET.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

sveikas. Aš nesuprantu, kai jūs einate. Jūs turite Atsakymas paprastas - veikimo būdą priversti jūsų - nustatyti ji nustatymai.
    Ir jūs galite lengvai jį išjungti Admin CP -> vBET -> Go -> Nukreipti į vartotojo kalbą.
    Ten ir nustatyti Neįgaliems. vBET neklausia, ar peradresavimo nebėra.

Tai puikus, kad vBET veikia kaip sukonfigūravote. Būtų blogai, jei tai ignoruoti savo parametrus. Dėl programinės įrangos nesvarbu kurios kalbos vartotojo kalba arba ką jis teigia apie savo naršyklės parametrus. Programinės įrangos vienintelis dalykas, kad klausimai yra faktinis antraštes, kuris pateikiamas kartu su prašymu. Ir tie, patikrinami parametrus, mes diskutuoti apie. Nieko daugiau. Tai, kaip vBET veikia čia ir jūs galite lengvai keisti, jei norite. jūsų konfigūracija.

Aš siūlau patikrinti savo naršyklės nustatymuose, kada tai įvyks naujo (tai jums dar bus paprašė ola_err_internet_peer_failed_verification įjungtas). Ir jei jums bus ne rasti, ten kalbos parametrai kalbą, esate prašomi būti nukreipti, tada patikrinkite, taip pat, kas ateina į serverį (įtraukti kai kurie rąstai) - atminkite, kad Internetas yra didelis vietą ir savo paketai yra daug vietų, - tai yra įmanoma, kad kai kurie proxy serverį, prideda savo antraštes į jūsų prašymą. Bet kokiu atveju nėra jokios magijos. Jei kur prašoma nukreipti pagal vBET ir tai buvo nukreipti į rusų kalbą, tada balttour prašymą, turėjo kalba antraštes rusų kalba ant visų kalbų, žinoma, vBET. Jūs galite patikrinti save, jei norite, - tiesiog eikite į failas /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php ir patikrinti funkcija vbet_getRedirectionLanguage. Tai taip pat yra gera vieta įtraukti savo žurnalus, jei jūs dalykas, kad mes turime klaidą ir norite įrodyti mums.

Jei norite išjungti visapusiškai taikyti vietoj vieną parametrą (kuris jums nustatyti sau) - tai, ką jūs manote, manau, ką daryti... Jis yra savo forumą. Mes mielai jums paaiškinti, kodėl taip atsitiko ir kaip galite jį keisti. Jei jums reikia daugiau pagalbos, prašome tiesiog parašyti

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Michael, ačiū už atsakymą, taip buvo sukonfigūruotas prašyti, vBET ir vBET turėtų dirbti tokiu būdu be problemų, tačiau klausimas buvo, kad neregistruotas arba daugiau žmonių prisijungti iš buvo prašoma nukreipti klausimą, vBET, tiek, kiek aš žinau, turėtų veikti tokiu būdu, taip pat kalba yra visada Rusijos, Taigi čia 's du scenarijus:
    1. Neregistruotas vartotojas iš Indijos apsilankymus vietoje, žr. 's pop up (Rusijos) klausia, jei jis nori nustatyti savo kalbą į rusų, jis atsisako ir galite peržiūrėti svetainę kaip įprasta anglų kalba, jeigu jis sutinka (bet Prašome turėti omenyje, kaip jis nėra kalbėti Rusijos, jis negali skaityti pop) jis yra vežami į "Microsoft Office Pagalba - Microsoft Office Diskusijos - Excel VBA programavimo - Prieigos Programavimas

2. Aš gauti papasakojo apie tai (ir patirties ji sau praeityje) ir prisijunkite iš forumas, pasirinkite priimti mane į buvo peržiūrėti prieš vietos nuorodą ir tada gauti pop Rusijos, ir to paties scenarijaus kaip pirmiau vyksta

Jei mes atsijungęs kodėl būtų mes būti pateikiami su pop up? pop up yra tik žmonės prisijungęs ar ne?

Tai nebus mano serverio kaip savo Jungtinėje Karalystėje ir yra skirtas, turi bendrą kontrolę, kaip aš sadi nors, aš pasuko į rusų kalbą dabar todėl tikiuosi tai bus sustabdyti klausimas.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Jei mes atsijungęs kodėl būtų mes būti pateikiami su pop up? pop up yra tik žmonės prisijungęs ar ne?
    Nr tai atsitinka tiems, kurie pradeda naują seansą:
    Quote Originally Posted by Parameter description
    Peradresavimas atsitiks tik pradžioje naują seansą (klientas turi būti įgalinti slapukai arba bus nukreipti kiekvieną kartą).
    Ir ji yra pripažinta slapukus.

Taip pat, kaip aš iki tik ką klausimų dėl jūsų serveris yra kokia kalba antraštė ateina su prašymu. Ir atrodo, kad stendas savo scenarijų antraštė su rusų kalba atėjo su prašymu. Patikrinkite, ar jūsų serverio konfigūracija - gal turite nustatyti kai kurie pridėti, kai jokios kalbos antraštės yra nustatyti numatytąją kalbą. Bet kuriuo atveju aš abejoju, kad mes turime klaidų čia. Ši funkcija nebuvo modifikuotas labai ilgą laiką ir jis veikia gerai. Mes galite patikrinti, jei tai atsitiks dar kartą rąstų - greičiausiai bus rodoma, ką parašė - kad rusų kalbos kodas buvo siųsti atitinkamą antraštę. Jei aš neteisingai mes bus pataisyti klaida, tačiau pirmiausia reikia patvirtinti, kad suradote klaidą.

Pradžia 33 FirstPirmas 123

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •