Su šio geriant turite pasirinkimą, jei anglų kalba ir urdu. Pasirinkite urdu ir jums iš tikrųjų rašyti urdu ir tada jūs galite nustatyti jį atgal į anglų perjungimo bus pateikiami iš dešinės į kairę.
Tai yra kažkas Norėčiau pamatyti įtraukta, bet aš abejoju, kad tai nutiks.
Paskutinį kartą redagavo vBET; 15-10-09 prie 00:39.
Aš nežinau, kas yra urdu, kad aš ne suprasti problemą. Taip pat gyventi demonstraciją forume, aš negali suprasti
Ar galėtumėte apibūdinti man daugiau ką ji daro?
Taip pat, jei esate raštu anglų kalba, prašome nustatyti savo numatytąją kalbą į anglų, arba nustatyti parinktis, ne automatiškai įtraukti kalbą BBCodes parašyti naują pranešimą. Įprasta kalba sako, kas yra numatytoji kalba savo pranešimų Jūs galite pakeisti jį visame pasaulyje Vartotojo KP, arba nauj ± prane ¹ im ±, redaktorius.
Tačiau jūs galite parašyti skirtingomis kalbomis ... Atsiprašome, bet aš tikrai ne gauti savo tašką.
Kai rašote kažką rašote realiu laiku. Ir jūs galite parašyti kas remia kalba, ir net keliomis kalbomis viename pranešime. Jūs neturite rašyti viena kalba
Kai rašote kai kurie kalba, kad rašote šia kalba. Naudojant šį kalbos simbolių. Eiti į bandymo pranešimus - parašyti įvairiomis kalbomis - galite pamatyti originalą (prieš vertimas) - tiesiog spustelėkite rodyklę vėliava teisę originalo kalba.
Ar geriau čia. Pranešimą žemiau Japonijos - tai reiškia, kad ji parašyta japonų kalba, spustelėkite rodyklę ir pamatysite originalaus teksto, kuri buvo parašyta (aš nežinau, japonų - ji yra tiesiog nukopijuoti iš Vikižodynas )
Bandymų pranešimų srityje galite pamatyti puodai parašyta kitomis kalbomis - tie visi buvo parašyta naudojant jų nacionalinių simbolių. Taigi, kai vartotojas iš kai kurių šalies užsiregistruoti jūsų forume. Jis gali ne tik pamatyti jūsų forumą savo kalba - jis taip pat gali rašyti savo kalba!
Paskutinį kartą redagavo vBET; 17-10-09 prie 03:45.