Vienas iš mūsų darbuotojai pastebėjo šią klaidą:
Vilties Theres nustatyti!Kiekvieną kartą, kai aš einu ir fiziškai pašalinti dienoraštyje, kalba automatiškai persijungia į švedų.
Vienas iš mūsų darbuotojai pastebėjo šią klaidą:
Vilties Theres nustatyti!Kiekvieną kartą, kai aš einu ir fiziškai pašalinti dienoraštyje, kalba automatiškai persijungia į švedų.
Mes tai galėtume ištirti. Problema, kad dienoraščių nėra oficialiai remiamiems vBET, nes jie yra ne gimtoji vBulletin funkcijos ir reikia mokama pridėti. Mes galime ištirti "vieta" - turime prieigą prie forumo, kuris palaiko tinklaraščius tam, kad galėtų ją patikrinti ir pataisyti.
Pat gali jums suteikti man kodą, todėl, kad dienoraščių nėra verčiami ne visi?
Šiuo metu mes neturime kovoti su dienoraščių. Galėtų turėti kokią nors paramą šioje srityje, jūs turite suteikti mums aplinka, kurioje dienoraščiai palaiko, nes ji nėra gimtoji vB funkcionalumą ir reikalauja mokamų skelbimų.
Kai daroma PM jums informaciją prisijungti tt
Kad jis puikus sprendimas Leiskite mums padėti Jums![]()
Ji šiuo klausimu vis dar veikia vienas? Mes padarėme didelių pokyčių, peradresavimo, bet negali patikrinti šią vB 3.x nepalaiko dienoraščių nebėra ir mes negalime gauti licenciją. Sp nuomos praneškite mums TI vis dar egzistuoja, ar jis gali būti uždarytas.
Nėra atsakymo - uždarymo klausimas. Bus atnaujinti, jei reikia.