Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 99

Tema: 500 klaida

Default 500 klaida

Labas
    Gauti 500 klaidą naudojant Google v2 api ir microsoft api. Ar turite bet mintis link priežastis?

ačiū

googlev2 ir microsoft bandymo failus generuoti 500 klaidas.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Sveiki,
    -Kai aš einu į savo url ir pradėti versti, nematau jokių klaidų
    -Ar galite prašome praeityje čia bandymų rezultatų?

Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    Sveiki,
    -Kai aš einu į savo url ir pradėti versti, nematau jokių klaidų
    -Ar galite prašome praeityje čia bandymų rezultatų?
    Nah, jie tik jei atgal į Rodyti originalaus teksto. Jei įjungti microsoft ir Gv2, tai 500 klaidų everytime. Patikrinkite /test/

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Pirmą kartą savo bandomąją rinkmeną į savo forumo šakniniame aplanke, nei jas paleisti, jei 500 klaida apears dar kartą turės patikrinti vietoje, ar jums tiesiog smėlio man php klaida žurnalai

dėl savo URL adresą: talkfinance.net/ja/ galite pamatyti kai išverstas tekstas, yra coused pagal dalinį operacijos ()skaityti daugiau čia)
    Tačiau jei naudojate Google Api v2 galite nustatyti savo ribas, gal galite įdėti neteisingai Google Api v2 raktas, po veikia bandymo bus žinome tikrai

Kvota yra Gv2 dabar, dalinio Vertimai daug baudą. Kaip tik įjungti M$ gauti 500 klaida. Bandymo failus paleisti baudą.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Apie 500 klaidos darbo metu, "microsoft", tu nustatyti visus vBet funkcijos, kaip ji sakė, " readme failas? Tu įkelti įkelti kartą aplanką?
    Galėtų teikti visas klaidos žurnalo, arba jei jūs cant prašome PM prieigos informacijos, taigi aš galėsiu patikrinti vietoje

Taip aš įkelti įkelti-kai aplankas, po atnaujinimo instrukcijas ir taikyti naujus konfigūracijos parametrus.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Kaip matau, kad jūsų microsoft bandymo nerodo jokių klaidų, teisę, dabar aš nežinau, kodėl jis neveikia tik microsoft vertimo, galėtų jums prašome sukurti bandymo abonementą į savo ftp ir PM man ji?

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •