Labas
Gauti 500 klaidą naudojant Google v2 api ir microsoft api. Ar turite bet mintis link priežastis?
ačiū
Labas
Gauti 500 klaidą naudojant Google v2 api ir microsoft api. Ar turite bet mintis link priežastis?
ačiū
googlev2 ir microsoft bandymo failus generuoti 500 klaidas.
Sveiki,
-Kai aš einu į savo url ir pradėti versti, nematau jokių klaidų
-Ar galite prašome praeityje čia bandymų rezultatų?
Pirmą kartą savo bandomąją rinkmeną į savo forumo šakniniame aplanke, nei jas paleisti, jei 500 klaida apears dar kartą turės patikrinti vietoje, ar jums tiesiog smėlio man php klaida žurnalai
dėl savo URL adresą: talkfinance.net/ja/ galite pamatyti kai išverstas tekstas, yra coused pagal dalinį operacijos ()skaityti daugiau čia)
Tačiau jei naudojate Google Api v2 galite nustatyti savo ribas, gal galite įdėti neteisingai Google Api v2 raktas, po veikia bandymo bus žinome tikrai
Kvota yra Gv2 dabar, dalinio Vertimai daug baudą. Kaip tik įjungti M$ gauti 500 klaida. Bandymo failus paleisti baudą.
Apie 500 klaidos darbo metu, "microsoft", tu nustatyti visus vBet funkcijos, kaip ji sakė, " readme failas? Tu įkelti įkelti kartą aplanką?
Galėtų teikti visas klaidos žurnalo, arba jei jūs cant prašome PM prieigos informacijos, taigi aš galėsiu patikrinti vietoje
Taip aš įkelti įkelti-kai aplankas, po atnaujinimo instrukcijas ir taikyti naujus konfigūracijos parametrus.
Kaip matau, kad jūsų microsoft bandymo nerodo jokių klaidų, teisę, dabar aš nežinau, kodėl jis neveikia tik microsoft vertimo, galėtų jums prašome sukurti bandymo abonementą į savo ftp ir PM man ji?