Nebuvo atlikti jokių keitimų. I 'm on vBulletin 3.6.8 su vBET3.4.1.
Ar "Google" keisti savo vertimo API ar kažką?
Nebuvo atlikti jokių keitimų. I 'm on vBulletin 3.6.8 su vBET3.4.1.
Ar "Google" keisti savo vertimo API ar kažką?
Aš tiesiog modernizuota į vBET 3.5.2 dabar mano vertimo puslapyje yra visiškai tuščias. Ką aš trūkstamų?
gerai. Aš gavau šį važiavimo googletest.php. Atrodo, kad aš sustabdytas "Google"
Paleidimo vertimo bandymas, Google API v1
Bandymo rezultatas: {"responseData": null, "responseDetails": "įtariamas Paslaugos Abuse sąlygos žr. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Bandymo klaida:
Ryšio laikas (ms): 566.118164062
Mano Microsoft API bandymo atrodo gerai. Ne mano vBET dar versti su Microsoft API?
Nuo vertimo testas VN
Bandymo rezultatas: "Hello"
Bandymo klaida:
Ryšio laikas (ms): 492.813964844
Sveiki,
Taip ji gali bet becouse jis bandymo vertimo tik į vieną sekundę jums padarė gali būti klaidinantis, bandymo
Prašome jūs galėtų patikrinti:
-galite nustatyti-galite atnaujinti = nusiųsti dar kartą aplanką įkelti - vieną kartą - > vbet_translation_options Jei ne prašome tai padarytiadmincp - > vBET - > vertimo paslaugų teikėjų - > naudoti "Google" tik: Nr
Taip aš padariau "naudoti" Google "tik: Nr" ir padarė įkelti vbet_translation_options aplanko.
Dabar jei aš spustelėkite vėliavėlę, gaunu šią klaidą:
Klaida: skambinti į neapibrėžta pareigos save_settings() /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php 28 eilutės
Aš neaiškiai prisiminti, aš pradėjau gauti pirmiau klaida po I padarė keletą pakeitimų remiantis DUK rekomendaciją dėl našumo. Jaučiuosi kaip jis gali būti susijęs su atminties talpyklą ar kažką
Paskutinį kartą redagavo myandy99; 30-10-11 prie 19:00. Priežastis: toliau išsamiai
Ar galite šalinti/redaguoti visus failus, (išskyrus vbseo integracijos)
Prašome pasakyti kurios veiksmus (DUK veiklos užuominą) buvo atlikti?
Jei žinote, bet tai prašome PM man savo prieigos išsamią I bus patikrinti savo serveryje
Aš atsimenu, problema įvyko po to, kai pakeista atminties talpyklą iš nė vienas į kažką. Bet dabar nors pakeičiau atminties talpyklą atgal į "Nėra" problema vis dar egzistuoja
Aš padariau ne šalinti/redaguoti visus failus, (išskyrus vbseo integracijos)
Paskutinį kartą redagavo myandy99; 01-11-11 prie 13:22.
Kai klaida įvyksta kodo eilutė atrodo taip. Galite gauti atsakymus?
Code:save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
Jūs klaida atsiranda, becouse, sistema negali rasti funkcija save_settings kurios yra vBulletin funkciją ir turėtų būti adminfunctions_options.php dabar aš nežinau, kodėl jis negali būti rastas, prašome apsvarstyti reupload visi vBet failus, arba prašome PM man prieigos duomenis, ir aš ją patikrinti.
Vargu ar įmanoma, ši klaida buvo išprovokuoti, pakeisti atminties talpyklą