Sveiki!
Aš naudoju šį awesome programa vienerius metus, tačiau dabar ne veikia Traductions dissapears,:.
Ar galite man padėti?
Sveiki!
Aš naudoju šį awesome programa vienerius metus, tačiau dabar ne veikia Traductions dissapears,:.
Ar galite man padėti?
Sveiki,
Jei neįdiegėte jokių papildomų plugis ir vertimas "dissapears" su pagrindo, patikrinkite, ar jei jūs blokuoja jūsų vertimų paslaugų teikėjas veikia šis bandymas: SPUSTELĖKITE
Alse matau jūs naudojate vBET 4.2.3, prašome prisiminti, kad laisvas "Google" vertimo API wil uždaryti iki gruodžio 1 d., ir yra neįtraukiami naują griežtai ribojamas, prašome apsvarstyti, atnaujinimas vBET į naujausią versiją, kuri taip pat palaiko Google API v2 (mokama) ir Microsoft vertimo API (nemokamai) ir dar viena šiuo metu tiriamas.
Galite sumažinti savo vertimo raštu užsakymus: SPUSTELĖKITE
Gerai Hayk!
Tai yra google bandymo rezultatai:
Paleidimo vertimo bandymas, Google API v1
Bandymo rezultatas: {"responseData": null, "responseDetails": "įtariamas Paslaugos Abuse sąlygos žr. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Bandymo klaida:
Ryšio laikas (ms): 582.390869141
Taip tai reiškia, kad jums yra užblokuotas "Google", jūs galite atsiųsti juos atblokuoti jums, kaip bandymo sakė, jau davė jums.
Tačiau Atkreipkite dėmesį, kad iki gruodžio 1 D. "Google" nemokamai vertimo API v1 bus yra uždarytos, todėl nėra vertimo, jos bus