sveikas. Atsiprašome už laukimo laiką - buvau kelionės vakar.

Aš ne praleistus kad /en katalogas neegzistuoja jūsų forumas ir tai tik virtualus - ji yra URL ir ji yra nukreipta viduje pagal .htaccess. Žinau, kad gerai. Aš parašė, kad aš nematau, rąstai jums davė bet kelias į katalogą, įskaitant /en/ ir jūs rašote, kad tai yra priežastis. Rąstų, jums davė nieko nesako apie bet kokį kelią su /en/ Taigi jūs manote, kodėl kad mod bando gauti į /path/to/forum/en/images - kai jūs matote tai? Tai, ką aš praleidau. Aš nematau jai žurnaluose. Rąstai yra apie ką nors kita. Ne apie nėra egzistuojanti maršrutą su /en/, prašome pateikti, žurnalai, kuri apima informacijos netrikdo tokių maršrutas nerastas. Šiuo metu aš supainioti, ir aš tikrai davė neteisingai rąstų, kad mes suprasti vienas kitą arba klausimas nėra susijęs su /en/ katalogas ne visiems.

Jūs rašė, kad ji būtų sveiki, jei vBET nebus įtraukti /en/ į URL, CSS ir nuotraukas - prašome mums URL į puslapį, kur HTML šaltinio mes bus saitų, kur rasti CSS arba nuotraukos su /en/ - mes patikrinti.
Apie absoliutų kelią - vBET negalima keisti kelias stilius. Jei pradinio kelio yra absoliuti patobulintas maršrutą (viena su kalbos kodas) bus absoliutus. Jei pradinio kelio yra santykinis išvesties kelią yra santykinė. Taigi, jei norite, kad jūsų būdų būti absoliutus, tada prašome tiesiog įsitikinkite, kad jūsų originalą (ne išverstą puslapį) yra naudojamas absoliutų kelią.

Apie skaldytų formatavimą - aš tiesiog naudoti tvarkos, kuri aprašyta ir negalėjo atgaminti jį. Ar galite atkurti čia dar kartą?