Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 77

Tema: vBET 3.5.1 retranslating, kai tik jie bus gauti

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default vBET 3.5.1 retranslating, kai tik jie bus gauti

Sveiki, turiu labai naujausia versija vBET manau, kad jei jums pavyko pasiekti savo riba vertimo ar vertimo nėra, tai rodo originalo kalba, bet kai vertimus galima vėl ji nėra išversti, kad po, pavyzdžiui, gali būti rasti čia LAUKIA DĖL EKRANO EXCEL VBA / PANTALLA DE ESPERA EN EXCEL VBA pirmasis pranešimas yra neišverstas ir yra išversta į kitą postą iš vartotojo!

Jei norite peržiūrėti pm man ir aš duosiu tau vartotojo prieigą kaip Svečiai gali peržiūrėti tik pirmąjį pranešimą.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome PM prieigos informacijos. Mes bus patikrinti jį.

Taip pat, prašome Atkreipkite dėmesį, kad kaip buvo paskelbta, paskutinėje išleidžia tas ne optimizuotas dar. Tai yra BETA versijos, kuri buvo pateikta, greitai, nes tai buvo svarbu greitai veikti pokyčius vertimo paslaugų teikėjų pusėse. Dabar, mes dirbame jį optimizuoti.

Grįžta į savo klausimą - aš turiu pamatyti, kaip jis atrodo. Tai tikrai keistai, kad pranešimą prieš nėra išversti ir kitas vienas yra. Matau čia 3 scenarijai:
    -vBET klaida
    -teikėjas nebuvo galima gauti ir kitą pranešimą buvo jau talpyklos, nes jūs pats tekstas kitos gijos
    -teikėjas buvo prieinama, kai vertimo pradėjo, pranešimus įvairių kalba yra išverstas pirmą kartą (BBKodas įvertinamas vBulletin lygiu) ir kai vBET pradėti versti puslapio likusios pasieksite riba, teikėjas buvo užblokuotas. Tai pranešimą, kuris yra išversta į kitą kalbą (naudojamas lang BBKodas) bus priežastis.

Vis dar reikia pamatyti ir patikrinti, kas iš tikrųjų vyksta dabar nematau kas tai tikrai bus ten.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Max Michael, aš turiu pm galite pasiekti, aš galiu duoti jums ftp ir visiškai admin Jei reikia

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Tuo metu, vertimų aš apriboti 300,000 i 'm iki 100000 dabar, nes savikaina yra toli į aukštos bet esu pasiruošęs didinti ribą už bet kurį bandymą, jums reikia nustatyti simbolį.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš ten - prašome PM žr.-man reikia daugiau informacijos (tiksli post ir tikslią vertimo - jums davė man nuorodą ne išverstą puslapį).

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Paaiškinimą, PM

Prisiregistravo
    Aug 2009

Atsižvelgiant į informaciją, PM gija buvo pakeistas rankiniu būdu ir tai ne stebimus dabar. -Kai tai atsitiks dar kartą prašome rašykite esamų gijos. Bus pažymėti jį išspręsti dabar (nes mes neturime klausimas dabar) ir vėl atidaryti, kai jums bus rasti kažką panašaus. Taip pat jei ten kur lang BBCodes tada tikriausiai atsitiko ką aš aprašyta anksčiau - lang buvo išverstas per puslapio generavimo (BBKodas įvertino vBulletin) ir kai vBET pradėjo versti sugeneruotas puslapis jums pasiekti riba ir teikėjas atsisako vertimo. Negali patikrinti dabar - tai tik teorija. Mes eiti atgal čia Radę panašia gija.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •