Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1018

Tema: Forumas Nuorodos = nepakankamumas

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default Forumas Nuorodos = nepakankamumas

Turiu keletą forumų, kurie tarnauja kaip nuorodos: pavyzdžiui, vienas iš mano Forumai Nuorodos pentaxforums.com / lensreviews /.

Išversti į užsienio kalbą, nurodo perrašyti URL kalba, ty pentaxforums.com / SV / / lensreviews, kurios akivaizdžiai grąžina nesėkmė. Ar yra tai nustatyti? Aš verčiau išvengti 301 Htaccess maršrutą.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome vBET puslapį savo forumo katalogą ir įsitikinkite, kad jums tinkama. Htaccess taisyklės (kataloge turi būti pridedamas kaip aprašyta vadovas).

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Nesu tikras, ką tu kalbi. AFAIK viskas yra tinkamai sukonfigūruotas už vadovą.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Eiti į Admin CP - > vBET - > Pagrindinis ir rinkinys "Forumas katalogas"

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Štai jau nustatyti. Aš nemanau, kad jums suprasti mano problemą.

Šis tik

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai - atsiprašome už painiavą. Aš tikrai suprato klausimą.

Kaip galiu pamatyti savo forumo puslapius išversta gerai.

Dabar srityje ne forume katalogas. Kaip matote šiame forume vBET remia vertimo plotas ne forume katalogas - Žinoma, šių puslapių turi būti sukurtas vBulletin. Taigi, jei jūsų ne forume kataloge sričių taip pat generuoja vBulletin galėsite išversti.

Ko reikia:
    1. Atskiras. Htaccess failų kataloge, kur yra puslapių versti (rasite atitinkamos taisyklės padaryti-ne įkėlimo aplanką)
    2. VISUS URL išverstų puslapių ne forume kataloge turi būti absoliutus (pradedant nuo HTTP), kitaip galite turėti problemų su vertimo sekimo.
    3. Jei tuose puslapiuose yra kai kurių kitų pakatalogį (ne domeno šaknies), tada jums teks konfigūruoti "Laikyti Katalogai AdminCP-> vBET-> Pagrindinis

Tuo atveju, visus būsimus klausimus - tiesiog paprašykite

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Gerai, ačiū! Aš pabandyti, bet aš turiu dar vieną klausimą.

Ar galima tiesiog išjungti vertimo toms vietovėms ir nurodo tinkamai url? Turiu nuojauta, kad klausimas skyriuje nebus išversti, nes ji nėra vBulletin įskiepiai (ji tik užklausos BP atskirai).

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Moman - turiu užsakymą addon, kad išversta bauda. Aš pridūrė, "Laikyti Katalogai"

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Aš pabandysiu su htaccess failu, tačiau penkeriems Bucks sako, kad jis negali dirbti. Ši atkarpa nėra būtinai reikia vertimo, kaip ji yra labai techninio pobūdžio, todėl aš tiesiog noriu gauti aplink vBET klaidą, kuri paverčia išorines nuorodas, nebūtinai VB.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Kreipiausi Htaccess taisyklės, kaip nurodyta readme.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    O Page Not Found - PentaxForums.com

Todėl leiskite tiesiog priimti paprastą sprendimą ir išsaugoti sau galvos skausmas:

Kaip paslėpti Forumas Nuorodos vertimo?

Šiuo metu Pentax objektyvas Apžvalga ir specifikacijos duomenų bazė - Pagrindinis indeksas (Nuoroda) perrašytas http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Noriu nuorodą nesikeis.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •