Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1818

Tema: Forumas Nuorodos = nepakankamumas

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Gerai, ačiū! Aš pabandyti, bet aš turiu dar vieną klausimą.

Ar galima tiesiog išjungti vertimo toms vietovėms ir nurodo tinkamai url? Turiu nuojauta, kad klausimas skyriuje nebus išversti, nes ji nėra vBulletin įskiepiai (ji tik užklausos BP atskirai).
    Ji neturi būti vB įjungti - jis tiesiog turi būti Page generated by VB. Žr mūsų pagrindiniame puslapyje, Atsisiųsti arba Pirkti dabar skyriuose - ne bet įskiepiai, bet yra generuojami by VB. Taigi jie turi tinkamų šablonas apima global.php ir pan. Taigi tokie puslapiai gali būti lengvai išverstas kaip aprašiau tau.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš pabandysiu su htaccess failu, tačiau penkeriems Bucks sako, kad jis negali dirbti. Ši atkarpa nėra būtinai reikia vertimo, kaip ji yra labai techninio pobūdžio, todėl aš tiesiog noriu gauti aplink vBET klaidą, kuri paverčia išorines nuorodas, nebūtinai VB.
    Aš patikrinti savo svetainę. Ji dirba gerai - tiesiog eikite į savo forumą, ją šiek tiek vertimo ir pamatyti, kad stebėjimas nėra įtrauktas į lensreviews ...

Prisiregistravo
    Aug 2009

Kreipiausi Htaccess taisyklės, kaip nurodyta readme.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    O Page Not Found - PentaxForums.com

Todėl leiskite tiesiog priimti paprastą sprendimą ir išsaugoti sau galvos skausmas:

Kaip paslėpti Forumas Nuorodos vertimo?

Šiuo metu Pentax objektyvas Apžvalga ir specifikacijos duomenų bazė - Pagrindinis indeksas (Nuoroda) perrašytas http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Noriu nuorodą nesikeis.
    Aš aiškiai rašė, kad svetainės turi būti sukurtas pagal vBulletin galėtų išversti.

Taip pat - aš nematau, apie ką rašote. Buvau ten ir nuoroda į lensreviews nepasikeitė. Prašom duoti man tikslią nuorodą į puslapį, kur galiu pamatyti šį neveikiančią nuorodą.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Prašom duoti man tikslią nuorodą į puslapį, kur galiu pamatyti šį neveikiančią nuorodą.
    Eiti į PentaxForums.com - Pentax Fotografijos forumas ir spustelėkite Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja DUOMENŲ (4 kategorijos). Jūs gausite 404.

Tačiau, tą pačią nuorodą Navbar (pirmasis atvykimas "Atsiliepimai" mygtuką) ir jums nereikia gauti 404.

Ačiū už jūsų pagalbą. Aš vis dar manau, kad mes ne tame pačiame puslapyje, kiek kas tiksliai problema, todėl nedvejodami leiskite man žinoti, jei reikia išsamesnio paaiškinimo. Vienas daugiau laiko, tačiau, problema yra, kad

mysite.com / lensreviews / perrašytas mysite.com / forums / lt / lensreviews, kai ji eina per forumo nuorodą.

Aš įdėti tarpus, kad URL nėra parsowane.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Aš manau, kad greitai nustatyti būtų naudoti vBSEO "Pakeisti" Forumas Nuorodos tiesioginių nuorodų į tikslinių URL ". Tačiau, kaip aš naudoju nukentėjo sekimo mano išorines nuorodas, tai padaryti būtų galima nutraukti, kad sistema.

Taigi, pagal mano pašto viršuje, galime rasti teisingą sprendimą.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Eiti į PentaxForums.com - Pentax Fotografijos forumas ir spustelėkite Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja DUOMENŲ (4 kategorijos). Jūs gausite 404.

Tačiau, tą pačią nuorodą Navbar (pirmasis atvykimas "Atsiliepimai" mygtuką) ir jums nereikia gauti 404.

Ačiū už jūsų pagalbą. Aš vis dar manau, kad mes ne tame pačiame puslapyje, kiek kas tiksliai problema, todėl nedvejodami leiskite man žinoti, jei reikia išsamesnio paaiškinimo. Vienas daugiau laiko, tačiau, problema yra, kad

mysite.com / lensreviews / perrašytas mysite.com / forums / lt / lensreviews, kai ji eina per forumo nuorodą.

Aš įdėti tarpus, kad URL nėra parsowane.
    Dabar matau. Tuos 2 jungtis, kurį rašo apie ne pačią. Vienas iš jų yra tiksli - 2. nukreipimai ir klausimas yra čia.

Tai su nukreipimai eina:
    Code:
    Original:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/forumdisplay.php?f=35
    Then some redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-lens-review-specification-database/
    And next one is by vBET (added language):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/pentax-lens-review-specification-database/
    Then we have next redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/lensreviews/index.php
    And one more time vBET is adding language:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/
    Taigi čia vBET pridedant kalbos, nes pradėsite kaip nuoroda į forumą ir turite vertimo sekimą. Tada jūs padarėte 2 nukreipimai ir kiekvieną kartą vBET pridedant vertimą stebėjimą.

Quick Fix žemiau už jus (ne išbandyti - taip Bylos kopiją ir leiskite mums tai veikia). Taip pat - jums turėtų pertvarkyti savo forumo eiti, jei norite pirmą peradresavimo, jei tai įmanoma.

Quick Fix. Atidarykite failą vbenterprisetranslator_seo.php, rasti linija:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    ir jį pakeisti:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'lensreviews/index.php')) {
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 25-12-09 prie 18:02.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Ačiū! Aš pakeitė kodas šiek tiek, bet ji darbo. Iš pradžių turėjau įdėti "PENTAX objektyvą peržiūrėti specifikaciją duomenų bazės" strpos, bet aš toliau jį pakeitė į "peržiūrėti", kaip aš taip pat turi PentaxForums.com Trečiųjų šalių Pentax objektyvas apžvalga duomenų bazė - Pagrindinis indeksas , buvo nukreipti per klaidą.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Taigi dabar, tiek / lensreviews / / userreviews / yra nukreipti tinkamai.

Dar kartą ačiū!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ačiū! Aš pakeitė kodas šiek tiek, bet ji darbo. Iš pradžių turėjau įdėti "PENTAX objektyvą peržiūrėti specifikaciją duomenų bazės" strpos, bet aš toliau jį pakeitė į "peržiūrėti", kaip aš taip pat turi PentaxForums.com Trečiųjų šalių Pentax objektyvas apžvalga duomenų bazė - Pagrindinis indeksas , buvo nukreipti per klaidą.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Taigi dabar, tiek / lensreviews / / userreviews / yra nukreipti tinkamai.

Dar kartą ačiū!
    3.3.0 turi papildomą parametrą "Ignoruoti URL" - tai pasirinktas URL vertimo stebėjimą. Prašome ją patikrinti

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •