Aš, mano simbolių limitas google 100.000 perday savo nustatymus "Visada naudokite" Google "" "Naudokite" Google "API V2" "Naudokite" Google "aptikimo", kai aš pasiekia šią ribą ir nebegali gauti rezultatus iš mokamų "Google" būtų galima nemokamai API tada pradėti gaminti rezultatus?

Taigi, pavyzdžiui, i naudoti mano "Google" anksto nustatytą limitą ir "Google" nebėra man grąžina rezultatą (tikriausiai grąžina klaidos kodą, pavyzdžiui, jūsų "Google" bandymo kodas), kai rezultatas nėra grąžinama, būtų gerai, jei vBET automatiškai pripažino gedimo kodą ir o paskui jis siunčiamas prašymas į kitą kaip "Microsoft" (ar kitiems, kad vėliau palaiko vBET) Tokiu būdu, mes esame tikri, gauti tam tikro rezultato API - man tai būtų labai vertinga, atsižvelgiant į tai, kad yra ribos net ir mokamos versijos, jis leistų jums išplėsti savo ribas vertimai.

pvz.
"Google" nustatyti 100.000 Charcters per dieną> naudojamas iki> vBET perkelti į kitas API sąrašas> Microsoft 400k per valandą arba 4M, kai riba pasiekė vBET patikrinti kitas API ir ankstesniais matyti, jei riba yra pakeliami arba turi tam tikrą leistiną viršijimą> perkelti į kitą API arba atgal į Google sumokėjo, kai vėl pasiekė ribą> patikrinti kitas API .... ir tt ir pan apskrito patikrą gavusi klaidos kodas, vykdyti, todėl beveik nuolat gebėjimas vertimai.