Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 33

Tema: Per daug kalbų = blogas?

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis
    Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default Per daug kalbų = blogas?

Metu migracija iš "Google" "Microsoft" API, aš turėjo mano forumas išjungti 13 kalbų, laimei, šių kalbų nebuvo labai populiarus tarp mūsų lankytojų. Jie sudarė apie 50k puslapių peržiūrų, palyginti su beveik 500k peržiūrėjimai su kitomis kalbomis, kartu.

Po išjungti šias kalbas aš iš karto pastebėjo du dalykus Google Webmaster Tools:
    • 1. Puslapių skaičius šliaužė per dieną, beveik padvigubėjo
    • 2. Vidutinis nuskaitymo metu sumažėjo perpus.

Turiu vieną iš dviejų galimų paaiškinimų: Google API yra lėtesnis, arba per daug kalbų tiesiog reiškia priešingai ir tai atima iš jūsų pagrindinį svetainės turinio indeksavimo. Mintis?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Manau, kad pagrindinė priežastis yra skaičius prašymą Vertimas API. Jei jūsų sistema leidžia daug tų tada vertimo API atsako jūs lėčiau. Tai kodėl mūsų veiklos užuominų pataria dissable kai kurias kalbas, pradžioje. kai talpyklą užpildyti iki tada jūs galite pridėti daugiau vertimų laikas nuo laiko. Kadangi dauguma yra paslėptas jau bus gerai. Taip pat jei kai trnaslation API apribojimai nebus stabdys tų

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Pradžioje (prieš beveik 2 metus!) Aš iš tikrųjų turėjo tik aktyviai kalbų pogrupį, bet laikui bėgant aš galų gale, kad juos visus. Atspėti, kuris padarė daugiau žalos, kad geras!

Deja, mūsų svetainė gauna tiek daug eismo, kad aš realiai gali tik talpyklą iki 4 dienų vertimai (=> 10GB). Galbūt turintis atskirą talpyklą serverio "kelis šimtus koncertų duomenų talpyklos bus geriau ilgalaikis sprendimas, kaip Kai" Google "išsijungia savo API, manau, kad mes daug pasikliauti labiau priklausyti nuo talpyklos (žr. mano kiti neseniai siūlai).

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •