Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 88

Tema: Veikia svečių talpyklos iš CDN?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Default Veikia svečių talpyklos iš CDN?

Aš pastebėjau, kad yra pažodžiui milijonai sukurta svečių failų talpyklos failus. Man buvo įdomu, jei ji būtų verta tarnauja šiuos failus CDN sutaupyti šiek tiek pralaidumo interneto serveryje. Ar yra paprastas būdas tai padaryti?

Aš šiuo metu naudojant MAX CDN kibirą. Man nereikia įkelti svečių talpyklos failus CDN, nes tai veidrodis, bet tai būtų labai gražus bruožas, o ne tiesiog veidrodžius viskas.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Atkreipkite dėmesį, kad Svečių talpyklos tarnauja visą talpyklą failus tik vartotojams, kurie nesate prisijungęs. Taigi, iki tokio failo yra transliuojamas pirmą kartą mes turime pripažinti, ar vartotojas yra prisijungęs realiu sistemos. Taip pat jums reikia įsitikinti, kad visų generuoja failus ateina vienas papildomas. Atkreipkite dėmesį, kad svarbu puslapius pagal nutylėjimą talpyklą laiko gyventi yra tik 1 valandą. O atveju, jei pripažįstame, kad kai puslapis yra paslėptas, tada jūs turite nukreipti ten kai kuriuos vidinius būdas (negali būti įvertintas pagal naršyklės, kitaip "Google" išprotėti) vietoj transliacijos iš realaus forume. todėl gali būti kai kurių klausimų. Ypač, kad vBET pripažįsta, atmintis yra faktinis failo metaduomenis, todėl daroma prielaida, kad failas egzistuoja vietinės rinkmenų sistemos dabar (vis dar, ji gali būti tuščia failą tik išsaugoti metaduomenis).

Aš nežinau, CDN - galite pateikti nuorodą į puslapį su papildoma informacija apie tai? Šiuo metu aš ne enought žinių pasakyti tiksliai, kaip tai padaryti.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Prisiregistravo
    Aug 2009

Kaip matau tai Statiškas turinys. Svečių talpyklos yra ne statinis:
    1. Jis naudojamas tik svečiams
    2. Jis atnaujinamas gana dažnai (vieną kartą per valandą pagal nutylėjimą)

Aš siūlau užduoti klausimą MaxCDN apie apribojimus ir galimybę naudoti tokiu atveju.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Jų paslaugų gali būti naudojamas kaip failų saugyklos, mechanizmas tiesiog turi būti įkelti ir atsisiųsti iš savo "diską". Amazon S3 kažkas panašaus gali būti geresnis pasirinkimas, nes jis neišvengiamai neturi būti paskirstomos skirtingų serverių. Manau, pagrindinis dalykas yra tai, kad svečių talpyklą užima tiek daug vietos ant mano serverio, kad ji brangsta atsarginės viską. Tiesiog Rusijos aplankas buvo 23GB, kol aš ją išvalė.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Talpyklą katalogą galite praleisti per atsarginę kopiją arba išjungti Svečių talpyklą kai kuriuose puslapiuose. Kažkas už kažką - naudoti kietąjį diską (kuris yra pigus) ir ačiū, kad mažiau atminties ir procesoriaus. Svečių talpyklą išsaugo visą HTML kodą - tai yra, kodėl ji yra brangi vietos standžiajame diske, ir kodėl ji yra tokia didelė, procesoriaus ir atminties.

Apie ją saugoti išoriniu serveriu - mes nepalaiko jį dabar. Mes galime padėti suteikti užuominų apie tai, kaip ji veikia dabar ir kur ieškoti, jei norite padaryti pakeitimo.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Aš manau, pagrindinė priežastis, norintiems laikyti dalykų CDN greitis (serveryje būti arčiau vartotojo), ir kai mano failų sistemos failus, kaip kad yra saugomi, jie išeina atsarginės kopijos įtaisus, kuri gali gauti brangus, ypač kai yra saugoti, kad jums nereikia padaryti atsarginę kopiją failus koncertai.
    Paskutinį kartą redagavo tavenger5; 22-09-11 prie 23:11.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

FYI prieš aš pradėjau trinti laikinojoje aplankus mano vbet_guestcache aplankas daugiau kaip 280 g. Štai vieną paraišką pradėjimo vietos LOT. Jau nekalbant turiu tik 10 vertimai įjungtas.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •