Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1012

Tema: Išleisti vBET 4.4.2

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Default Išleisti vBET 4.4.2

Labas

Taigi ši laida papildyta parama "Google" vertimo API V2. Šiuo metu ji palaiko 3 vertimo API:
    • "Google" vertimo API V1 (galima tik iki gruodžio 1 2011)
    • "Google" vertimo API v2 (apmokama)
    • Microsoft Vertimas API (nemokamai)

Dabar, jei norite naudoti mokama Google "API, tada turite įjungti" Google "vertimo API V2 rankiniu būdu dabar (Admin CP-> vBET-> Vertimo Teikėjai-> Naudokite" Google "API v2 po gruodžio 1-ąją mes pašalinkite šį pasirinkimą, nes bus nebėra kito pasirinkimo.

Atkreipkite dėmesį, kad naujų senų parametrų reikšmes pagal nutylėjimą neturi forumuose atnaujinti poveikio metu (jums savo seną vertę). Dar naujais parametrais (kaip lentelės turėtų būti valomi) jums bus mūsų reikšmes pagal nutylėjimą, nes jūs neturėjo ankstesnės vertės.

Taigi trumpus žodžius: Ši laida yra pasirengusi suteikti jums nemokamai vertimai ir leidžia Kintantis remti visas 53 kalbų.

Naujas:
    • Parama "Google" vertimo API v2
    • Konfigūracija talpyklos valymas (kokiomis kalbomis turi būti valomi)

Pakeitimai:
    • Numatytasis vBET konfigūracija paruošti nemokamai vertimai

Klaidas ištaisė:

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Puiku! Jeigu i upgrad iš VB3 vb4 naudoti vbet4 mano talpyklos turi vėl pradėti iš naujo?
    Paskutinį kartą redagavo Snake; 01-09-11 prie 22:00.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Puiku! Jeigu i upgrad iš VB3 vb4 naudoti vbet4 mano talpyklos turi vėl pradėti iš naujo?
    - Talpyklos liks kaip ji yra. Tiesiog atnaujinimas - ne iš naujo įdiegti (ne pašalinti ir įdiegti iš naujo - metu pašalinti visi talpyklos lentelės sumažėjo). Atkreipkite dėmesį, kad vBET3.x taip pat palaiko "Microsoft Vertimas API ir" Google "vertimo API V2 - tai yra mūsų pagrindinis prioritetas dabar Taigi jums nereikės atnaujinti visą vBulletin ir visi jūsų įskiepių tik.

Dar jei turite licenciją vBulletin 4.x Aš asmeniškai manau, kad tai yra gana geras variklis ir verta atnaujinti (tiesiog paruoštas klausimai

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Text automatically translated from: Russian to: Lithuanian
    Translated text
    ir kaip sukurti forumą vBulletin 3.8.7 eilutė ??((( (nemokama versija)
    Original text

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Sveiki,
    Prašome perskaityti apie vBulletin 3.x iš čia VB3 Bendros diskusijos - vBulletin.org Forumas, ir jei norite paklausti apie nemokamą versiją iš mūsų produkto vBet, vBulletin 3.x, prašome atidaryti naują temą, Nemokama versija vBET2.3.x

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Kur galiu gauti informacijos apie mokamas paslaugas "Google"? Kiek tai kainuos, ir kaip ją įsteigti per juos? Ačiū.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Kur galiu gauti informacijos apie mokamas paslaugas "Google"? Kiek tai kainuos, ir kaip ją įsteigti per juos? Ačiū.
    Pažvelkite čia Mokama versija API "Google Translate" dabar atidaryti verslui - "Google Translate" tinklaraštis gali dirbti labai brangus forumuose, jie ketina imti 0.05 $ už 500 žodžių!

Aš tiesiog paėmė vidutiniškai siūlai 9 darbo vietos, Įskaitant visą postbit tekstą 3456 žodžiai kuris prilygsta $ 1.76!Taip vertimas kainuos absoliuti likimas!

Ar laisvo API visiškai? yra kaip alternatyva AltaVista "bablefish?
    Paskutinį kartą redagavo Simon Lloyd; 04-09-11 prie 18:28. Priežastis: Pridėta išlaidų apskaičiavimo!

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Prašome turėti omenyje, išlaidų, daviau aukščiau, yra tik vienas Vertimas.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Pažvelkite čia Mokama versija API "Google Translate" dabar atidaryti verslui - "Google Translate" tinklaraštis gali dirbti labai brangus forumuose, jie ketina imti 0.05 $ už 500 žodžių!

Aš tiesiog paėmė vidutiniškai siūlai 9 darbo vietos, Įskaitant visą postbit tekstą 3456 žodžiai kuris prilygsta $ 1.76!Taip vertimas kainuos absoliuti likimas!

Ar laisvo API visiškai? yra kaip alternatyva AltaVista "bablefish?
    Čia yra išsamios kainų "Google" vertimo API V2: Kainos ir Paslaugų teikimo sąlygos - "Google Translate API V2 -" Google "kodas
    Yra $ 20.00 už 1 000 000 spaudos ženklų. Tai skaičiumi simbolių ne žodžiais.

Taip pat nėra "spartinimo" Google "vertimo API v2 rezultatus terminą. Taigi jūs neturite į mokamas vėl ir vėl dėl tos pačios vertimo. Taigi jūsų skaičiavimai praleidote vieną dalyką - kad po 1-ojo Tema vertimo, vBET jau talpyklą bausmės už statinio GUI elementai. Taip pat pagal savo rezultatą turėjo viena gija 9 pranešimų santrauką suma 17 600 simbolių - tai daro vidutiniškai beveik 2 000 ženklų per paštu. Tai neturi nieko bendro pavyzdys. Daugelis pranešimų buvo mažesnis nei 60 simbolių (kaip savo ankstesnį postą). Pavyzdžiui tai labai atsakymas turi mažiau nei 1300 simbolių, ir jis yra ilgas, pavyzdžiui, daug forumų. Žinoma nėra taisyklių, bet manau, kad jūs išgąsdinti sau mirties naudojant tik vienas pavyzdys, kuris yra ne per daug forumų.

Bet kokiu atveju - kainodaros, pavyzdžiui, kainodaros - tai "Google", kaip jie nori parduoti savo paslaugas ir vartotojams jie bus naudoti šias paslaugas, ar ne.

Atsakydamas į klausimą apie nemokama alternatyva - Taip - vBET4.x jau remia visiškai nemokama Microsoft Vertimas API -jis nėra palaiko tiek daug kalbų, Google, tačiau jis vis dar yra 35 kalbomis. Taip vBET klientams galite mėgautis nemokamai vertimus, net po to, kai "Google" vertimo API v1 bus uždaryta. Bent kaip ilgas Microsoft vertimo API yra nemokamas, tačiau čia mes taip pat pasirengusi vystytis - vBET dabar leidžia lengvai pridėti naujų vertimo API.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 04-09-11 prie 19:36.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Michael, ačiū už išsamų atsakymą, aš suprantu, ką bando pasakyti, bet, deja, pavyzdžiui, aš davė labai dažnas mano forumuose, turiu daug daug daug ilgiau.

Aš džiaugiuosi, kad jei bandau Google mokamas paslaugas ir darbus atlikti per brangu ir bus dar BA gali pasiūlyti vertimus mano forumuose

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •