Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 77

Tema: Negali rašyti komentarus TVS straipsniai

Default Negali rašyti komentarus TVS straipsniai

Tai buvo pranešta anksčiau, čia, bet naują temą atrodo, kad:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...slating-2.html

Aš turiu šią problemą dar kartą, jei ji neleidžia rašyti komentarus TVS straipsnių. Firefox klaida konsolės, tai rodo šį pranešimą bandant palikti komentarą:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") yra niekinis

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Šiuo metu ji yra nepalaikoma. Mes dirbsime remti [Lang] CMS reikmenys. Aš manau, kad buvo problema prieš, ir mes palikome jį nereikia, bet aš patikrinti iš naujo ir pamatyti, kas jose vyksta.
    Michał (vBET) atostogas, dabar ir jis bus pirmadienį. Aš pasistengsime rasti sprendimą už jus.

PS Aš tiesiog išbandyti TVS straipsnį pridėtinės lang BBKodas rankiniu būdu, ir tai verčia bauda. Prašome bandymo straipsnį su lang ir langtitle BBKodas pridėta ranka ir patikrinkite, kaip jis elgiasi. Gal kai pasikeitė jau esamų straipsnis buvo priimtas pagal vBulletin talpyklą ir pokyčių nebuvo pripažinta.

Tai ne apie TVS straipsnių vertimo. TVS straipsnių komentarai negali būti paskelbtas, net tada, kai jie yra mūsų svetainėje numatytoji kalba.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

galite įklijuoti čia jokių URL į šį puslapį kai galiu išbandyti?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai aš jau tikrinti kelis kartus, bet aš galėjo daugintis. Tai vBET klaidą. Jei naudotojas turi nustatyti savo numatytąją kalbą, išskyrus forume kalba, tada vBET prideda papildomą galimybę redaktorius. Čia pamiršome patikrinti šią sąlygą ir mes visada pridėti kai Java Script, net jei nebuvo pridėta galimybė - tai yra problemos priežastis.

Norėdami greitai nustatyti, prašome:
    1. Grįžti į Admin CP -> Plugins & Produktai -> Plugin Manager
    2. Rasti įskiepiai pavadinimu: Naudoti numatytąją kalbą CMS straipsnio komentarai
    3. Redaguokite ją - rasti:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    4. Pakeisti:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    Tai išbandytas ir bus įtraukti į kitą spaudai. Prašome patvirtinti, kad tai padės.

Kad nustatyti dirbo daug ir dabar gali komentuoti TVS straipsnių vėl. Puikų darbą ieškant šios problemos!

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Mes buvome laimingi galėdami padėti jums, bet kuriuo kitu klausimu, jums yra daugiau nei kviečiame paklausti.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •