Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 77

Tema: Gerinti stebėjimo URL: vidaus ryšius, visada numanomos kalba

Default Gerinti stebėjimo URL: vidaus ryšius, visada numanomos kalba

Aš dėkingi už galimybę filtruoti visus vidaus ryšius, parašė forumo vartotojų, todėl bet kokia kalba info url galėtų būti sumažintas.
    Kad pagerėtų url stebėjimo konfigūracijos, kaip peržiūrėti kalbos išrinkimo negali būti pakeista, o naršyti internete per vidines nuorodas forume.

Šiuo metu mano forumas navigacijos URL sekimo impredictible, kaip paspaudę jokių vidaus nuorodą sukelia kalbos konfigūracija pakeista.
    Navigacija be jos neveikia vistiek, kaip jūs visada ateiti į numanomą forumas kalba kiekviename puslapyje.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Galite filtruoti nuorodos, kurios nori būti ne perskaičiuojami. Tačiau ji negali jausti visą forumą. Aš ne aiškiai suprasti, ką jums reiškia. Ar jums reiškia nuorodą po raštu vartotojo? Taigi, Jei aš dedu čia nuorodą į šį postą jis nebus aktyviai vertimo sekimo - dešinysis?
    Aš nematau, kaip tai pagerina URL sekimo. Dabar visos Forumas Nuorodos sekami. Jei kas nors Lenkijos vertimo jis norėtų pereiti į lenkų puslapį po spustelėję nuorodą, įtraukti į po ir tai, kaip ji veikia dabar. Kodėl prasideda Lenkijos vertimo ir vyksta anglų kalba, po spustelėję nuorodą čia būtų pagerinti padėtį? Tai priverstų vartotojo spustelėkite Lenkijos vėliava vėl ir vėl, po kiekvieno puslapio kaita ...

Prašome paaiškinti, ką turite galvoje nenuspėjami URL navigaciją? Ji turėtų būti nuspėjamas, jei manote, kad turite bet kokios neteisingos funkcionalumą, prašome atidaryti naują pranešimą apie klaidą šiuo klausimu. Paspaudę nuorodą eiti į ta pačia kalba puslapis kaip jums buvo žiūrėti dabar. Nukreipimai į vartotojo kalbą jūs galite priversti vBET parinktis, jei norite, bet pagal nutylėjimą vBET ne bet kokia kalba peradresavimo - tiesiog išlaikyti tiesų žiūrima per puslapį praleidžiant kalba.

Netrukus: Aš nesuprantu aiškiai paprašius ir jo tikslas. Prašome apibūdinti daugiau.

Mano vartotojas neturi pasirinkta kalba profilis
    Mano forumas numatytoji kalba yra ispanų
    Mano forumas URL sekimas įsijungia

Jei aš spustelėkite vidaus nuorodą Įdėjo katalonų kalbos vartotojo:
    http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html?language=ca # post1035
    (# Post419302 http://www.sexomercadobcn.com/pruebas-t22469-i12.html)

Peržiūros režimą į katalonų mano vartotojo pokyčiai. Aš tai galiu, kad mano žiūrėjimo būdas ispanų numatytąją kalbą.

Aš turiu galvoje, filtravimas vartotojo paskelbė vidinių saitų http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html # post1035 būtų išvengta šios problemos.
    Paskutinį kartą redagavo forosmb; 18-08-11 prie 13:12.

Aš negaliu undestand (adminCP):

Nukreipti į vartotojo kalba
    Jei ši parinktis yra nustatytas vartotojas bus nukreipti į išverstą puslapį į savo naršyklės kalbos nustatymus. Nukreipiama įvyks tik naujos sesijos pradžios (klientas turi būti įjungti slapukus arba bus nukreipti kiekvieną kartą). Galite pasirinkti jėgos perorientavimas arba paklausti vartotojo ar jis nori būti nukreipti.
    Vartotojas gali pasirinkti:
    1) Navbar vėliava (vėliavos meniu, atrankos saugomi slapuką manau)
    2) jo vartotojo aprašymą selektoriaus (saugomi DB vartotojo stalo kalba)

Bet jūs apibūdintumėte, kad jus nukreipti į naršyklės kalbos nustatymus (Tai yra klaida ¿?).

Navbar meniu naršyklės nustatymus?

Ar šio straipsnio 3 tik kaip jūsų produktas atrodo vartotojas kalbos parinktis??
    Paskutinį kartą redagavo forosmb; 18-08-11 prie 13:23.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Nematau siūlas - tai leidžiama tik logger vartotojai. Kaip suprantu po nuorodą jau yra kalbos kodas. Atkreipkite dėmesį, kad vertimas stebėjimas veikia tik nuorodos, kurios nėra jau Internacionalizacija. Taigi, jei nuoroda jau yra kalbos kodą, tada vertimo sekimo nebus pridėti dar vieną (tai neturi prasmės).

Šiuo metu, jei nenorite, tada jūs turite redaguoti po rankiniu būdu ir pašalinti kalbos parametrą / kodą iš URL. Tada visi bus pūdymas nuorodą į jo faktinį Peržiūri kalba.

Kaip aš suprantu, jūs norėtume turėti kalbos kodą, automatiškai pašalinamas iš URL naujas pranešimas. Ar jis teisus?

Apie verčia nukreipti. Prašome laikyti viena gija per vieną problemą. Mes prarado kitaip. Ši gija yra apie URL stebėjimą. Prašome atidaryti naują temą naujos emisijos.

Kaip aš suprantu, jūs norėtume turėti kalbos kodą, automatiškai pašalinamas iš URL naujas pranešimas. Ar jis teisus?
    Taip, kad.
    Bent adminCP galimybė gauti aktyvus.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai - sutiko. Jis turėtų būti įtrauktos į kitą vBET4.x spaudai

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų