Žr. pridedamą ekrano fotografiją. Tai įvyksta tik su "Google Chrome" ir "Firefox" CMS puslapiuose. Kaip svečias, ji neįvyks.
vBET nustatymai yra Flags viršų poraštės.
Redaguoti: aš negaliu įkelti priedą.
Štai vaizdas:
Žr. pridedamą ekrano fotografiją. Tai įvyksta tik su "Google Chrome" ir "Firefox" CMS puslapiuose. Kaip svečias, ji neįvyks.
vBET nustatymai yra Flags viršų poraštės.
Redaguoti: aš negaliu įkelti priedą.
Štai vaizdas:
Be to, forumhome vertėjas vėliavas pagal forume blokų
Ar jūs vis dar turite jūsų forumą nutylėjimą vBulletin išdėstymą? Ar matote, tai atsitinka per numatytasis išdėstymas?
Mes tikrinamas mūsų Test Forum ir ji veikia puikiai numatytasis išdėstymas. Atkreipkite dėmesį, kad kai pakeisti išdėstymą tada kai automatinio pateikimo gali dirbti ne taip, kaip tikėtasi (dėl kitų stilių - automatizuoti pateikimo yra paprastas tekstas sąryšis tinkama vieta, bet stilių galite pakeisti rodymo vieta). Tokiu atveju tiesiog naudokite paprotys vėliavos vieta ir rankiniu būdu nustatyti atitinkamą šabloną, arba pakeisti vėliavos šabloną.
Taip. Mes turime taip pat mūsų Test Forum - Gerai. Automatinė pateikimo veikia puikiai. Tai viršuje poraštės. Tiesiog išdėstymas manekeno ir iš viršaus apačią stulpelio vietą. Galite patikrinti, html kodo - vėliavas tik vBulletin poraštės viršuje. Mes galime patikrinti, ar kai vėliavos bloko stilių, jei norite pakeisti poziciją.
Išspręsti problemą su forumhome vėliavomis tiesiog pakeiskite vBET vėliavas šabloną ir įtraukti į pagrindinį p Skyrius:
Mes patikrinti, ar ji yra tinkama, taip pat kitų vėliavų vietą ir, jei jis yra tada jis bus papildomas kitą spaudai.Code:style="clear: both;"
Redaguota:
Tai padės išspręsti jūsų stendo klausimai. Aš tiesiog sutikrinti Pirmasis klausimas vėl - ir aš galėjo atkurti (pirmą kartą pasigendu informacijos apie naršyklės).
Redaguota 2:
Tiesiog patikrinti operos, Chrome, IE, Mozilla - tirpalas veikia gerai visiems, visų šalių vėliavomis vietų naršyklių. Tai bus įtraukta į kitą spaudai.
Paskutinį kartą redagavo vBET; 06-08-11 prie 18:48.
Ačiū už pataisą!
Jokių problemų. Tai jau įtraukta į vBET4.4.1