Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 33

Tema: Fatar klaidos po įdiegti

Junior Member
    Prisiregistravo
    Lie 2011

Arrow Fatar klaidos po įdiegti

Labas, Aš pašalinta nemokamai 2.4.4

ir įdiegtas, sukonfigūruotas 4.x į readme.koi

Gaunu šią klaidą, bandant naudotis forumą arba versti CMS:

Warning: require_once ([kelias] / / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php) [function.require-kartą]: failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / / class_friendly_url.php (287): eval () ' d kodą 4 on-line

Fatal error: require_once () [function.require]: Nepavyko atidaryti reikia "/ home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php '(include_path ='.:/ usr/lib64/php: / usr / lib / php ') / home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/class_friendly_url.php (287): eval ()' d 4 eilutės kodą
    Paskutinį kartą redagavo vforum; 19-07-11 prie 21:31.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome įsitikinti, kad jūs įkelti visą reikalingą turinį, formą, vBET paketą į savo forumą. Atrodo, kad jūs praleisti failą. Prašome įsitikinkite, kad turite įkeltas failas / Includes / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php. Jei jums prašome PM man Prisijunkite informacija Admin CP ir FTP - aš patikrinti, kas ten vyksta.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 19-07-11 prie 17:45.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Kaip jums PM aprašė problema dingo - jis buvo jūsų FTP kliento kaltės, kuri pakeitė pavadinimus failus į mažąsias. Taigi aš uždaryti šią temą. Be kitų klausimų prašome sukurti viena gija per vieną problemą

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •