Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 22

Tema: naujas 2 funkcijos

Default naujas 2 funkcijos

i requist šių vilkti funkcijos

Vardas:
    kai matau, kad puslapio vėliava išversti, jos url dar nėra susijęs su išversti URL, kad po to spustelėkite puslapio URL bus nukreipti išverstas URL

yra toli kiekvienai kalbai jau padaryti šį išverstą URL naudojant "AJAX" arba tiesiog naudoti 1 daugiau užklausoje, kad jis susijęs su URL jos kalba

antra:
    versti tekstą Ajax ControlPanel todėl vartotojas gali ją naudoti kaip nauja paslauga, kaip versti tekstą:
    "Google Translate
    bet tik teksto ir ducuments, pavyzdžiui, žodžiai "Microsoft" failų ir tekstinius failus ir bet kuria palaikoma failus

jei jūs taip pat suteikti vartotojui galimybę pirmą kartą įkelti failus ir tada paprašyti išversti tada ji duos rezultatas bus pagrindinių to
    beje turiu užsakymą įkelti paslaugų ir kaupk rinkmenas mano naudotojams
    jis šios funkcijos:
    1. Kiekvienas vartotojas gali įkelti bet kokį failą, kuris turi teisę administratoriaus valdymo meniu
    2.depend Grupė: kiek galima vartotojo kompiuterio, ir kaip daug failų
    3. niekas negali matyti kitų bylos, išskyrus vartotojo suteikti leidimą vartotojas / lankytojas siunčiant e-mail su kodu, kad kitas vartotojas turi parašyti downolad failą, ir šis kodas naudojamas tik vieną kartą
    4.it naudoti failų sistema taip pat su galimybe būti virš public_html saugesnis
    kai kurių kitų funkcijų,
    šios sistemos darbą, bet mažai klaidų, tai buvo darbas puikiai per 3.7

jei jūs naudojate šią sistemą, leidžiančią "Google" išversti Dokumentų palaikymas
    todėl vartotojas turi galimybę versti tuos naudojant "Google Translate paslauga
    tiesiog vienu mygtuko paspaudimu

jis bus puikus papildymas taip pat ir aš galiu padaryti šiuo produktu, kad aš naudojamas mano svetainėje ir turiu visas teises, nes tai yra individualus darbas su šia funkcija tik man "kodai ir darbo", - savo darbo ir svetainės ir u galite naudoti jį įtraukti daugiau funkcijų ir parduoti jį, aš tau duosiu teises be jokios abejonės
    jei frefer aptarti privataus su manimi aš vertinu, kad

ačiū

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki.

Ačiū už Jūsų pageidavimus. Apie tuos:

1. Tai daroma pagal veiklos priežasčių. Jei kas nors ieško puslapį savo kalba, tai labai retai galima pakeisti kalbą. Ir peradresavimo 301 taip robotai yra laimingas su tais. Taip pat 3.3.0 (dar nėra išduotos) mes jau padalinti vieną kalbą talpyklos lenteles, todėl būtų daug užklausų arba lentelę talpyklos lentelės Tik pavadinimai bus reikalinga. Mes svarstys šią idėją. Ne žada, bet po to, kai mes padarėme, ką reikia, 3.3.0 ir išbandyti, mes galime patikrinti, kaip vykdymo poveikį ji turės. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad peradresavimus vyksta visą laiką, net be jokios mados, diskusijos - pamatyti, kas atsitinka, kai eiti į naujas pareigas.

2. "Google" pak ne leidžia laikyti vertimus daugiau nei 15 dienų, todėl tokių bylų turi būti išbrauktas po 2 savaičių. Aš nesu įsitikinęs, kad norimą elgesį, bet mes visada viską, kiek įmanoma, kad tilptų "Google" pak.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •