Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 33

Tema: vBET ištrinti nuskaityti klaida 100,000

Junior Member
    Prisiregistravo
    Kov 2010

Default vBET ištrinti nuskaityti klaida 100,000

Aš prieš metus per trumpą laiką vBET3. Mano interneto adresą: MUHAKEME.NET FORUMU. Nuo vienerių metų, man "nuskaityti klaidas" iš "google". Mano muhakeme.net turi nuskaityti klaidas, daugiau nei šimtą tūkstančių puslapių, nes vBET produkto URL. Turiu blogų taškų baudos iš "google" ir dabar. Aš taip pat parašyta, kad "google" paramos, ir jie sakė, nes iš tūkstančių "nuskaityti klaida" daugiau nei 100 puslapių tai galėtų atsitikti.

Aš ištrynė iš mano FTP produktas. Kartais aš žiūriu "Kas lankosi" ir matau, kad "Google" ieško mano senas išverstų puslapių.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jūs galite atnaujinti savo licenciją ir gauti naujausią versiją. Atkreipkite dėmesį, kad atnaujinti kainuoja tik $ 30. Galite atnaujinti savo download sekciją.

Taip pat atkreipkite dėmesį ateityje - mes suteiksime Jums nemokamą pagalbą. Taigi geriausia idėja yra parašyti, kai turite kokių nors klausimą, o ne imtis savo veiksmų, kurie jums kitą klausimai.

Apie faktinio išdavimo - "Google" paieška senus puslapius. Prašome tiesiog pridėkite atitinkamą taisyklę, kuri bus nukreipti į tokius prašymus savo forumo pagrindinį puslapį. "Google" Nustokite ieškoti, po kurio laiko (jūs pasakykite jam, kad šie puslapiai yra perkeliami).

Prašome pateikti mums pavyzdžiai jūsų ne esamus ryšius, - mes tau parašyti tinkamą taisyklės
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 18-07-11 prie 11:58.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Nėra atsakymo, laikoma parama nereikia. Prašome rašyti čia, jei jūs vis dar reikalinga parama šiuo atveju.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •