Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: Reikia pagalbos, raštu Vartotojo Wiki puslapis VBET naudojimo

Junior Member
    Prisiregistravo
    Lie 2011

Lightbulb Reikia pagalbos, raštu Vartotojo Wiki puslapis VBET naudojimo

Noriu sukurti wiki puslapį
    vertimas - BLiNC Žurnalas:: BASE šokinėja, Parašiutizmas, Paragliding

Kad mano vartotojai gali skaityti, kad padės jiems suprasti, kaip naudoti VBET.
    Dauguma mano vartotojai yra ne techninis, kad puslapis tikrai turi būti bendros. Tačiau puslapio taip pat turi būti išversti ir aš jau 10 + kalbų pataikyti mano svetainę.

Visiems tiems, kurie nori padėti, mes visi galime pasidalinti šių vertingų išteklių.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Labas

Pirma - prašome konfigūruoti vBET, automatiškai atpažinti kalbą. Rasite vBET galimybes Admin CP. Aš negaliu pasakyti, dabar ji bus dirbti su viki turinio - tai priklauso nuo atitinkamų kabliukai, bet ji bus galutinai dirbti visiems vBulletin naują turinį (pranešimų, dienoraščiai, grupės pastabas, ir tt).

Kai kalba aptikimo darbo - vartotojai tiesiog rašyti savo gimtąja kalba ir vBET (naudojant "Google" API) tinkamai ženklai pranešimą.

Taip pat žiūrėkite čia straipsnis apie vBET BBCodes: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Ho jūs naudojate vaultwiki per

nuostabus galite padaryti vbet darbo vaultwiki puslapių, Esu išjungti vbet vaultwiki puslapių, nes vbet nėra darbo vaultwiki puslapių

jūs galite pasidalinti savo Htaccess, prašome? Taigi gal mes galime padaryti ją geriau

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Vault Vikižodynas integracijos instrukcijos: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Bet su integracijos klausimais - rašykite ten

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •