Kaip matau, kad vis dar yra problema su redeclaring funkcija. Aš negaliu patikrinti, kas tiksliai atsitinka, bet jei padarė atitinkamus pakeitimus vBSEO failą, montavimo instrukcija, kaip aprašyta tai tik idėja, šiuo metu turiu, kad kai kurios taisyklės kelia jums atgal į vbenterprisetranslator_seo.php failą - tai neturėtų atsitinka ir aš nematau, kaip tai yra įmanoma, tačiau be tikrinimo Aš neturiu jokių kitų idėjų dabar.

Prašome eiti į vbenterprisetranslator_seo.php ir patį leidimas includes / functions_vbseo_createurl.php - rasti funkcijos vbseo_thread_seotitle ir aplink jį, jei sąlyga. Pasakykite man tai padeda.

Aš suprantu jūsų saugumo klausimus, bet vis dar galite padaryti forume kopiją - pašalinti dauguma turinio ir palikti tik kai kurių tuščių pranešimus. Ką mes turime padėti jums yra eiti tikslią tikslią serverio konfigūracija ir pamatyti, kas atsitinka, ir išsiaiškinti, kodėl. vBET naudojamas daugelyje forumų tokie dalykai atsitinka, niekur kitur, todėl, deja, mes negali suteikti jums atsakyti iš rankų, net jei mes būtume labai laimingi galėdami padėti jums.

Apie Apibrėžti Titulinis Slapyvardžiai vidaus