Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1515

Tema: Fatal error: Ar ne redeclare vbseo_thread_seotitle () (dar neuždarytos)

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Kaip matau, kad vis dar yra problema su redeclaring funkcija. Aš negaliu patikrinti, kas tiksliai atsitinka, bet jei padarė atitinkamus pakeitimus vBSEO failą, montavimo instrukcija, kaip aprašyta tai tik idėja, šiuo metu turiu, kad kai kurios taisyklės kelia jums atgal į vbenterprisetranslator_seo.php failą - tai neturėtų atsitinka ir aš nematau, kaip tai yra įmanoma, tačiau be tikrinimo Aš neturiu jokių kitų idėjų dabar.

Prašome eiti į vbenterprisetranslator_seo.php ir patį leidimas includes / functions_vbseo_createurl.php - rasti funkcijos vbseo_thread_seotitle ir aplink jį, jei sąlyga. Pasakykite man tai padeda.

Aš suprantu jūsų saugumo klausimus, bet vis dar galite padaryti forume kopiją - pašalinti dauguma turinio ir palikti tik kai kurių tuščių pranešimus. Ką mes turime padėti jums yra eiti tikslią tikslią serverio konfigūracija ir pamatyti, kas atsitinka, ir išsiaiškinti, kodėl. vBET naudojamas daugelyje forumų tokie dalykai atsitinka, niekur kitur, todėl, deja, mes negali suteikti jums atsakyti iš rankų, net jei mes būtume labai laimingi galėdami padėti jums.

Apie Apibrėžti Titulinis Slapyvardžiai vidaus

,, jei aš padariau pakeitimus, kad vbenterprisetranslator_seo.php gaunu tik tuščią puslapį

Prisiregistravo
    Aug 2009

Šiuo metu vienintelis dalykas, kuris ateina į mano galvoje tai, kad kažkokiu būdu jūs turite vidaus peradresavimo kilpa. Jūs ateiti į vbenterprisetranslator_seo.php tada jis eina į vBSEO ir vBSEO vidaus nukreipti vėl vbenterprisetranslator_seo.php aš nežinau, tai tikrai atsitiks, bet tai mano spėjimas, nes aš negaliu patikrinti jį. Kad būtų galima paaiškinti, kodėl jums teko redeclaring klaidos ir kodėl po pakeitimų, gausite tuščią puslapį.

Jei turite idėją, kas galėtų sukelti (kai vBSEO konfigūracijos), prašome ištaisyti tai. Kitu atveju prašome eiti montavimą ir integravimą procedūrą dar kartą - žingsnis po žingsnio. Užtikrinti, kad viskas yra nustatyti, kaip ji turėtų būti.
    Jei po šios problemos vis dar nutinka tada mums reikia pasiekti informaciją gali suteikti mūsų paramos šiuo atveju. Jei ne realaus forume tada jo kopija (gali būti be realaus temas duomenų - mums reikia jūsų konfigūracijos).

Prisiregistravo
    Aug 2009

Labai ačiū už suteiktą galimybę forume kopiją. Jūsų vartotojai bus labai malonu žinoti, kad Jūs pašalinote visus savo duomenų kopiją išsaugoti savo privatumą

Klausimas išspręstas
    Aš pridėjo šį eilutę prie jūsų vbenterprisetranslator_seo.php:
    Code:
    $_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
    Padaryk pirmuoju jėga Forumas šaknis? Taigi, jūs ne PageRank "nutekėjimo savo Forumas Nuorodos.

Ir čia ateina dar viena puiki naujiena - atrodo, kad po to, kai pasikeitimas vbenterprisetranslator_seo.php Apibrėžti Titulinis Slapyvardžiai"- Tai tiesiog reikia pakeisti pirmąją taisyklę:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]

Tikimės, kad esate labai laimingas dabar

Veikia!

Tobula, ačiū

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •