Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1015

Tema: Fatal error: Ar ne redeclare vbseo_thread_seotitle () (dar neuždarytos)

Exclamation Fatal error: Ar ne redeclare vbseo_thread_seotitle () (dar neuždarytos)

Atsiprašome, tačiau ji nėra uždara.

Kaip ir sakiau, aš failo pakeitimus (žr. žemiau esantį kodą) ir įkelti jį (ir taip, aš perrašė seną).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    Laikyti ne anglų simbolių URL
    Pakeiskite "Meta Keywords" turinys? yra išjungtas.

Nuoroda tipas yra: VBSEO_URI

Htaccess įrašai yra pridėta

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    įkeltas ir yra rodomas klaidos.

Taigi, prašome patarimus

Ačiū

StarBuG
    Paskutinį kartą redagavo StarBuG; 12-12-09 prie 10:54.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Vienintelė priežastis, kodėl tai gali būti rodomas bendrauti, kad vbseo_thread_seotitle funkcija deklaruojamas du kartus. Štai kodėl būtina pridėti šį vieną, jei pareiškimą. Visos kitos konfigūracijos neturi nieko į į šią problemą.

Prašome įsitikinti, kad po pakeitimų jums įkėliau failą tinkamoje vietoje (aš žinau, jums rašė tu, tik prašome patikrinti serverio pusėje, tai ko reikia).

Jei esate 100% įsitikinęs, tada prašome PM man savo FTP prieigos duomenys.

FTP prieiga yra neįmanoma, atsiprašau.
    Leiskite man žinoti, ką jums reikia žinoti, ir aš jį.

Aš pridedamas failas kaip zip archyvą.

Aš nulaužti vBulletin failus beveik 10 metų.
    Įrašyta dvi linijos kodų nėra žinote, kad sunku.

Turi būti problema kažkur kitur.

PS: failas, Aš pridedamas Aš atsisiųsti iš savo gyvų forumas apie 20sek prieš
    Pps: turėjau vBSEO 3.3.1 veikia ir tiesiog atnaujintas į 3.3.2. Ta pačia problema ten po pakeitimų.
    PPP: mano koduotę ISO-8859-1 (vokiečių kalba) Aš tikiuosi, kad tai yra ne problema
    Paskutinį kartą redagavo StarBuG; 12-12-09 prie 19:11.

Ok radau dalinis problemos sprendimas.

Mano simbolių lentelė su didžiosiomis raidėmis (ISO-8859-1)
    išskyrus pagrindiniame forumo puslapyje.
    (Jūs turite įtraukti į savo montavimo instrukcija ar pakeisti kodą taip, kad ji dirba su didžiosiomis raidėmis per )

Iš pradžių maniau, įrašai Apibrėžti Titulinis Slapyvardžiai buvo problema,
    bet net ir be įrašų forumo pagrindinį puslapį davė tokį patį klaidos pranešimą.

Konkrečiose:
    Jei Apibrėžti Titulinis Slapyvardžiai tuščias, tik anglų (vertimas domain.de / lt / kaip pagrindinis forumo puslapis) darbai
    mano pagrindinė kalba (domain.de), suteikia klaidą.

Jei aš dedu įrašai index.php ir index.php? į Apibrėžti Titulinis Slapyvardžiai tada / lt / dalis gauna dryžuotas url ir tiek anglų ir vokiečių neveikia.

Prašau patarimo

PS: palikti Apibrėžti Titulinis Slapyvardžiai tuščias suteikia man truputį skrandžio skausmas nes tai rimtas PR nuotėkis, jei 3 Pagrindinės forumo URL (index.php, index.php? ir /) yra
    Paskutinį kartą redagavo StarBuG; 12-12-09 prie 19:53.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki.

Apie apatinės ir viršutinės atveju - tik UTF-8 simbolių rinkinys ir yra aprašyta, vadovas. Jūsų pokytis neturėjo nieko bendro su "Negali redeclare vbseo_thread_seotitle ()"- Nes esate PHP kol galite įsivaizduoti, kad šis bendrauti aiškiai sako, kad šią funkciją jau buvo paskelbtas ANS negali būti redeclared Taigi turėtų būti sutapimas, bet gera pranešimą, kad jūs neturite šią problemą daugiau.

Apie naują. Prašome įsitikinti, kad turite gerą vBET konfigūracija ir Htaccess - ypač kai jūsų forumas į pakatalogį į URL. vBET galimybių Pagrindinės kategorijos yra svarbu - patikrinkite šiuos ir skaityti aprašymus - ne bet jei ji nėra tinkama.
    Aš negaliu pasakyti jums, kur kas daugiau, kadangi Jūs nenurodėte davė klaidos pranešimą, ar nekilnojamojo forumo URL. Prašome PM man savo forume, kad aš galėsiu pamatyti šią problemą.

Labas

Mano Forumas www.patientenfragen.net
    Forumas neturi paleisti į pakatalogį.

Pagrindiniai parametrai:

"Google" API raktą (problema su ir be rakto)
    Pagrindinis kalba: vokiečių
    forumas katalogas: tuščias
    Forum main domeno: tuščias
    nuorodos rūšį: VBSEO_URI
    vertimo rūšys nuorodų: Sukurti URL pagal SEO nuorodą sutarimo (ty "/ en / adresas")
    išlaikyti katalogų: tuščias

. Htaccess
    # Comment šią eilutę (pradžioje pridėti "#")
    # Išjungti mod_rewrite funkcijas.
    # Atkreipkite dėmesį: jūs vis dar reikia išjungti Hack
    # VBSEO valdymo pultas sustabdyti URL perrašo.
    Funkcijos + FollowSymLinks
    RewriteEngine on

# Kai kurie serveriai reikalauja Rewritebase direktyvos
    # Įjungtas (pašalinti "#" pradžios suaktyvinti).
    # Atkreipkite dėmesį: kai įjungta, jums turi apimti kelias
    # Norėdami savo šaknis BB aplanke (ty RewriteBase / forums /)
    RewriteBase /

RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Patientenfragen \\ net $
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /? (En | de) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule ^ / (EN |? De )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | Cron)
    RewriteRule ^ ((archyvas /)?(.* \\ php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME!}-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | atvaizdus) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\ (XML |? Txt) (\\ Gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI} (admincp / | modcp / | Pokalbiai | Cron | vbseo_sitemap | mrdump)!
    RewriteRule ^ ((archyvas /)?(.* \\ php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME!}-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | atvaizdus) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Aš negaliu parodyti jums, elgesio gyventi, nes tada mano forumas neveikia tuo metu.

Prašau patarimo

PS: aš išbandyti didžiosiomis ir mažosiomis, ir vis dar veikia. Nežinau, kodėl ji dirbo geriau po Pirmojo pakeitimo.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Apie tai, kodėl ji neveikia po pirmojo koduotę kaitos - kaip aš rašiau, kad tai buvo atsitiktinumas, aš turiu keletą teorijų, kas tada atsitiks (Žinau, kad jums tvarkyti - tas ale tik bendrąsias teorijas apie tokio klausimo, ne apie jus ir jūsų atveju):
    - Failas gali būti pakeistas į neteisingą kelią
    - Failas gali būti įkeltas prieš pokyčiai buvo išgelbėta
    - Failas gali būti įkeltas į serverį, todėl neteisinga kataloge vBSEO dar matė senąjį
    - Serverio gauti kvaila ir pamiršti, kad nauja versija Bylos vis dar atsiranda darbo senąjį (kartais tai atsitinka - gera išgydyti vėl išsaugoti failą ir įkelkite jį dar kartą)

Bet esmė yra - ši dalis yra darbo dabar

Apie faktinio išdavimo - dabar vBET yra išjungtas, todėl aš negalėjo matyti elgesį. Ar įmanoma, kad jūs pasukite ir nerodo, vėliavos (pagal užsakymą vieta) - taigi vartotojai nebus ten ir aš galėsiu patikrinti rankiniu būdu?

Jūsų vBET konfigūracija atrodo gerai, taip pat. Htaccess faile. Vienas forume buvo kažkas panašaus, bet jie netvarka vBSEO konfigūracija ir vBSEO darbuotojai kažką sutaisė. Prašome patikrinti, ar vBSEO gali netvarka šį užsakymą nukreipimus. Taip pat galite patikrinti, ar komentuojant "RewriteBase /" pagalbos - bet tai tik fotografavimo.

Šiuo metu aš negaliu pasakyti jums daugiau. Aš jį pamatyti ir gal turės galimybę teikti daugiau paramos. Prašome bent jau man klaida bendrauti matote, kai norite išversti pagrindinis puslapis. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad jums nereikėtų įtraukti į jūsų numatytąjį Forumas Kalba URL kalba (ji neveiks tokiu būdu - už įsipareigojimų nevykdymą jūs tiesiog normalus nuorodos).

Taip pat esu šiek tiek prarado savo problemos aprašymą, todėl liečiant ji būtų daug geriau. Jei žino apie saugumo klausimus, tada galite sukurti laikino sąskaitų arba pagaminti Test Forum pačią konfigūraciją. Mes mielai suteiks jums visą mūsų paramą, tačiau jūs turite leisti mums tai. Šiuo metu mes galime tik spėlioti, kas iš tiesų vyksta.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 13-12-09 prie 20:43.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ir dar vieną kadrą - ieško jūsų numatytąjį vBSEO taisyklės pabandykite pakeisti:
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Į:
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Gaunu klaidos pranešimą į pagrindinį puslapį

Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (anksčiau deklaruotos / kelias / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) / path / vbenterprisetranslator_seo.php 43 on-line
    Aš negaliu įrodyti, šią problemą jums, nes tada mano forumas neveikti, net kai vėliavėlės yra pašalinami.
    Klaida visada yra pagrindiniame forumo puslapyje ir be vertimo. Visi kiti puslapiai veikia puikiai.
    Galiu peržiūrėti sub forumus, temas abiem kalbomis taip, kad pabaigoje vBET veikia puikiai.
    Tik kai bandau pagrindiniame forumo puslapyje, kuris yra www.patientenfragen.net klaida rodo, o puslapis neužsikrauna.
    Nesvarbu, jei aš per domeno tiesiogiai arba vertimas www.patientenfragen.net/en/
    Mano pagrindinė kalba (kuris yra domain.net ne domain.net / de /), taip pat vertimas į anglų kalbą nėra darbo, kai Htaccess pakeitimai.

Jūsų Htaccess pasiūlymas nepadeda.
    Taip pat šalinant rewritebase nėra padarys triuką.

Mano vBSEO užsakymą perrašyti taisykles:
    "^ Index \\. Php \\? = Taisyklës '=>' regeln.html '
    "^ Index \\. Php \\? = Impressum '=>' impressum.html '
    "^ Index \\. Php \\? = AGB '=>' nutzungsbedingungen.html '
    "^ Index \\. Php \\? = Datenschutz '=>' datenschutzerklaerung.html '
    "^ Index \\. Php \\? = Notfallnummern '=>' notfallnummern.html '
    "^ Index \\ php \\? Page = links '=>' statistics '
    "^ Index \\. Php \\? = Impfkalender '=>' impfkalender.html '
    ^ Werbung \\ php '=>' werbung.html '

^ Vbglossar \\ php \\ daryti = showcat & catid = (\\ d +) & cattitle =(.*)'=>' Lexikon / $ 2 -? $ 1 / "
    "^ Vbglossar \\ php '=>' Lexikon /

"^ Asmeninį \\ php \\? Padaryti = showpm & pmid = (\\ d +) '=>' privataus Nachrichten / $ 1.html
    "^ Asmeninį \\ php '=>' privataus Nachrichten /

^ Duk \\ php \\ Klausimai ir atsakymai = vb_faq '=>' Hilfe / vBulletin / "
    "^ DUK \\ PHP $ '=>' Hilfe /"

^ Kalendorius \\ PHP $ '=>' Kalender / "
    "^ Kalendorius \\ php \\? C = 1 $ '=>' Kalender /
    "^ Kalendorius \\ php \\? (C = 1 &)? Daryti = (display. +?)(& metų =)?$' => 'Kalender / $ 2 / [NF]
    "Kalendorius \\ php \\? (C = 1 &)? Nojs = 1 '=>' Kalender / nojs / [NF]
    "Kalendorius \\ php \\? (C = 1 &)? Daryti = (display. +) ir nojs = 1 '=>' Kalender / $ 2/nojs / [NF]
    "Kalendorius \\ php \\? (C = 1 &)? Savaitę = (\\ d +) & nojs = 1 '=>' kalender/woche- $ 2/nojs / [NF]
    "Kalendorius \\ php \\? (C = 1 &)? Mėnesį = (\\ d +) ir metus = (\\ d +) & nojs = 1 '=>' Kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [NF]
    "^ Kalendorius \\ php \\ daryti = getinfo ir (c = 1 &) dieną = (\\ d +) -.?? (\\ D +) - (\\ d +) (& c = 1) $? '=>' Kalender / $ 2 / $ 3 / $ 4 / "
    "^ Kalendorius \\ php \\? Padaryti = getinfo & e = (\\ d +) (& diena = [0-9 \\ -]+)?(& c = 1)? $ '=>' Kalender/ereignis- $ 1 /"
    "^ Kalendorius \\. Php \\? (-Ų =&)?( c = 1 &)? (Savaitę = &)? Mėnesį = (\\ d +) ir metus = (\\ +) (& c = 1)? (Ir padaryti = displaymonth)? $ '=>' Kalender / $ 5 / $ / 4 "
    "^ Kalendorius \\ php \\? C = 1 & savaitė = (\\ d +) (& do = displayweek & mėnesį =.+?)?$' => 'kalender/woche- $ 1 /"
    Suteikti jums prieigą prie mano gyvenimo svetainėje yra neįmanoma dėl saugumo priežasčių, atsiprašau (net Jelsoft Darbuotojai neturi patekti iš manęs).

Leiskite man žinoti, kuri info jums reikia, ir aš esu laimingas, teikti juos jums.

Galiu siųsti Jums mano vbseo_all.xml parametrus, jei manote, kad tai yra konflikto vBSEO. Pakanka atsiųsti man savo elektroninį paštą per PM
    Paskutinį kartą redagavo StarBuG; 14-12-09 prie 09:55.

Kai aš Padaryk pirmuoju jėga Forumas šaknis? į NE tada patientenfragen.net / lt / veikia
    taip pat patientenfragen.net / lt / index.php

Tačiau patientenfragen.net (vokiečių, kalba) dar neveikia (žr. aukščiau klaidos pranešimas)

Bet patientenfragen.net / index.php veikia

Daugiau idėjų?

Jei turite MSN arba ICQ siųsti man savo ID ir aš, gali parodyti jums elgesį gyventi

PS:
    Nenorite naudoti index.php nei index.php?

Aš pašalinti juos iš Apibrėžti Titulinis Slapyvardžiai
    Prašome pakeisti, kad ateityje.
    Tai yra rimta PR nutekėjimo problema!
    Paskutinį kartą redagavo StarBuG; 14-12-09 prie 10:15.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •