Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast
Rezultatai 11 į 2021

Tema: vBGallery integracijos problemas.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Prieš bandant antrąjį variantą, gaunu dabar:

Įspėjimas: Include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo in. / Home / windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on-line 35

Įspėjimas: Include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo in. / Home / windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on-line 35

Įspėjimas: Include () [function.include]: Failed opening 'dirnameVBET_FORUMDIR / index.php "inclusion (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php') / Home / windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on-line 35

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Gerai ... Blah ... atsiprašau .... negerai. Aš dabar pakeitė dirname (__FILE__) į VBET_FORUMDIR, bet dabar galiu gauti:

Įspėjimas: Reikalauti (/ / class_bootstrap.php.) [function.require]: Failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo in. /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php on-line 30

Įspėjimas: Reikalauti (/ / class_bootstrap.php.) [function.require]: Failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo in. /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php on-line 30

Fatal error: Require () [function.require: Nepavyko atidaryti reikia "/ includes / class_bootstrap.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php') /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php on-line 30

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Gerai, kad aš turėsiu laukti kitą dieną.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš einu patikrinti, ką jūs ten dabar.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Gerai, ačiū!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš patikrinti faktinį PHP kataloge vykdant getcwd () ir rezultatas: / Home / windows / public_html / galerijos
    Aš bandžiau naudoti chdir (VBET_FORUMDIR); priekinis kontrolierius, bet ji gamina kitus klausimus.

Kaip rašė jūs naudojate šiuo metu nepalaiko nukreipimai būdas. Aš išleisti daug laiko ir rasti ne išeitis. Jei norite mums daugiau apie tai, prašome įsigyti integracijos paslaugų. Arba tiesiog naudokite tik .htaccess, o ne vBSEO vidaus ola_err_internet_peer_failed_verification.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Integruoti šį vBSEO su kuo geriau. Ir dabar man pasakyti, kad jūs ne remti ", kad kelias yra šiek tiek neprotinga IMHO.
    Šis mod veikia 100% teisinga vBulletin su vBSEO. Bet todėl, kad kažkas negerai su vbet dirbti su juo, jūs nepalaiko?? Gerai .... ačiū Michalas.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Atkreipkite dėmesį, kad vBET vBulletin vertėjas. Mes garantuojame, kad diskusijos bus verčiami. Mes taip pat darome viską, remti kitomis modifikacijomis, kurios generuoja turinį, bet pertraukos vBulletin architektūra.

Tai kodėl mes sukūrėme priekinio valdiklis, kuris leidžia versti puslapius, mados pertraukos vBulletin architektūra ir ne naudoti global_complete kablio. Ir mes sukūrėme bendrinis būdas remti tokių įskiepių. Dar mes negalime garantuoti, kad kiekvienas nežino mus, arba net ne esamas dar mod, kuri yra parašyta blogas būdu ir pertraukų vBulletin architektūra dirbti su standartine integracijos procedūros - ypač kai jūs turite savo forumą, o ne standartinio metodo (. Htaccess), nes pakabinti jį integruoti su vBSEO. Taip taip - tai, ką parašiau jums prieš, ir tai yra tiesa ir šiandien: šiuo metu mes nepalaiko atveju, kai mod pertraukos vBulletin architektūros ir naudoti global_complete kablio, naudokite savo katalogą ir vietoj Htaccess yra naudojami vBSEO. peradresavimo taisykles.

Kaip rašiau anksčiau - aš asmeniškai dirbo apie tai savo forumą, tikėdamasi, kad yra maža problema, tačiau ji nėra. Jis yra didelis, todėl, jei norite mums integruoti jums - prašome įsigyti integracijos paslaugos. Taip pat galite tiesiog atsikratyti vBSEO vidaus nukreipimai ir naudoti Htaccess - tokiu atveju jūs jau nemokamai instrukcijas, kaip integruoti.

Ir priežasties nėra palaikomas dar yra labai lengva - niekas reikėjo, kad ji prieš... Prašom - mes žinome vienas kitą, ir jūs žinome, kad yra naudinga, dar mūsų nemokamą pagalbą neapima išlaidų dienų kas nors serveriui, kai jis yra ne vBET klaidą, tik jo konfigūracijos problemos su mod, kuri nėra visiškai suderinama su vBulletin ir be to jau yra išanalizuotas, kiti mod... aš ten buvau, aš praleisti daugiau nei valandą be net bando imti, nes tai buvo galimybė, kad ji yra vBET klaidą. Dabar mes žinome, kad taip nėra. Tai ne vBET klausimas - tai jūsų konfigūracijos problema, kuri šiuo momentu nėra jau aprašyta, integravimo sprendimas, BET jūs vis dar galite lengvai integruoti jei jums atsikratyti vbseo vidaus ola_err_internet_peer_failed_verification ir naudoti švarų .htaccess taisyklės. Jei norite mums integruoti jį į savo serverį su vidaus vbseo peradresavimo taisyklės - tada jūs prašote integracijos paslauga, kuri kainuoja $30, ir jūs galite įsigyti čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Mes palaikome visiškai nemokamai suteikti patarimų ir atsakymų mūsų forume. Dar, jei mūsų klientai nori mums padaryti tą darbą, mes taip pat turime pasiūlyti jiems - tai integracija / įrengimas / atnaujinimo paslaugos

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Aš suprantu. Noriu taip pat padėkoti jums už jūsų laiko ir pastangų skiriama. Dabar turiu neįgaliesiems vbgallery, kaip ji pasirodė per daug vargo su nauja vb 4.1.5.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Šiuo metu vBET nebuvo išbandytas, nes manoma, nestabili ir nepalaiko dar su vBulletin 4.1.5.

Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •