Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 88

Tema: Mėgėjas čia

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis
    Uždraustas
    Prisiregistravo
    Lie 2011

Dėka Michalas,

Jūs rašė:
    "- Pašto nėra išversta, kai rašomi Pranešimai, yra perskaičiuojami pagal pareikalavimą - kai kas nors ateina į Išversta siūlai puslapis pranešimas yra išverstas ir pereiti į talpyklą."

Nesu tikras,, Aš suprantu tai. Pavyzdžiui, tarkim, aš rašau anglų kalba postą ir aš taikymo kažkas galbūt ispaniškai kalbančių šalies jį perskaityti. Jei pranešimas nėra išverstas pirmą kartą iš karto (arba jie bent jau pirmą kartą?), Tada, kaip yra ispaniškai kalbančių asmuo žinoti, kad aš parašė šį postą, jei tai tik google anglų kalba?

Pavyzdžiui, aš gali rašyti anglų kalba postą ", šiame restorane maistas geras". Jis bus iš karto išversti ir indeksuoja kaip "La Comida es bueno en este RESTORANAS"? Aš nenoriu jam paieškos anglų arba bus nugalėti, ką noriu daryti. Aš nenoriu, kad jį naudoti savo ribotus anglų, bet manyti, kad jis žino, ne anglų ir ieško jo gimtąja kalba. Ar tai vBet ar aš neklystu?

Ačiū.

Ir jūs planuojate tai padaryti kituose forumuose?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jis nebus "Google" tik anglų kalba, nes "Google" nuskaityti jūsų forumą - tai reiškia "Google" taip pat eina į išversta nuorodos. Taigi mes turime paklausa vertimo ir puslapio gauna išverstas.

Tai labai paprasta - turinys bus išverstas pirmą kartą, kai kas nors eiti į išverstą puslapį, pirmą kartą. Nesvarbu, tai bus realus asmuo, ar "Google" robotas. Turinys yra paslėptas. Ir po talpyklą baigiasi jį praplauti ir užpildyti dar kartą, kai kas nors prašo išversti kažką, kuris yra dar ne talpyklą.

Taigi, kai rašote savo pranešimus anglų kalba, tada jis bus perskaičiuojami pagal poreikį - kai kas nors paprašys už vertimą. Google bus nuskaityti savo puslapius, kad ji taip pat prašyti vertimo, todėl ji gaus išversti turinį ir indeksuoti savo išverstą puslapį. Taigi asmuo, kurie nemoka anglų kalbos, bus rasti jūsų puslapį, ieškodami savo kalba taip greitai, kaip "Google" bus indeksuoti puslapio.

Taip, mes planuojame pagaminti labiau bendro pobūdžio priemonė, kuri galėtų paremti vertimai kitose aplinkose, bet vis tiek mes turime tam tikrų savybių, kurios mes norime integruoti pirmosios, kol mes atidaryti naują eilutę produkto. Bet šis terminas šiuo metu nėra.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •