Sveiki, esu suinteresuotas pirkti vBET. Aš esu susipažinęs tik su PhpBB ir ne iš tikrųjų turėti Vbulletin dar. Vienintelė priežastis, kodėl aš norėčiau pirkti vBulletin vBET. Nėra kituose forumuose yra kažkas panašaus į tai?
Mano susidomėjimas vBET, nes aš noriu, kad mano pranešimų anglų kalba, turi būti išversti į daugelį kalbų išverstas pranešimų nuolatinis. Tai yra mano suprasti, kas taip gerai apie vBET. Aš teisus?
Mano didžiausias rūpestis yra klausimas, ar forumas (visomis kalbomis) bus indeksuojami google ir kitų paieškos sistemų. Aš nesu ekspertas visa tai, bet perskaičiau, kad tai, ką savo forumo programa, atrodo, pažeidžia Googles taisykles ir todėl gali būti žalingas poveikis ilgalaikis. Taip yra?
Taip pat, jei aš noriu įsigyti vBET, jūs manote, kaip man, kuris iš tikrųjų naudojamas vBulletin (tik PhpBB) ir nežinau daug programavimo bus gana naujokas gali gauti paprastą vBulletin + vBET ir veikia? Matau tiek daug techninių klausimų, kad aš nenoriu susidurti - jei aš turiu jas išspręsti, aš taip pat gali mesti nuo pat pradžių, nes aš žinau, aš negalės padaryti.
Be to, man reikia gauti vBSEO?
Ačiū.