Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 33 FirstPirmas 123
Rezultatai 21 į 2424

Tema: VB 4.1.4 ir vbet 4.2.3 - netvarka

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Taigi, jūs niekada nemačiau bet kokio stiliaus klausimais, išskyrus iš vienos mažos paklaidos (....tekstas išverstas į Ajax redaktorius (kaip aprašiau prieš tai jau išspręsta 4.4.0, bet išdėstymas yra OK - nėra CSS klausimas.)? Manau, kad sunku patikėti. Aš mačiau juos Chrome, Opera, Safari, IE ir FF. Aš pažvelgė valandas prieš pradedant siūlas.

Jūs turite ne sako, ar jums pavyko atgaminti simptomai aprašiau. Ar jums sekti mano veiksmus, po 19?
    Paskutinį kartą redagavo norku; 16-06-11 prie 23:56.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Thumbs up

Turite eiti, bet visi tikisi, kad vėl veikia. Aš stebėti situaciją per dieną laikinosios rytoj (šiandien).

Labai ačiū už laiką, jūs įtraukėte į šį vakarą M. puikią paramą, kaip įprasta ir labai vertinama!
    Paskutinį kartą redagavo norku; 17-06-11 prie 00:02.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by norku View Post
    Taigi, jūs niekada nemačiau bet kokio stiliaus klausimais, išskyrus iš vienos mažos paklaidos (....tekstas išverstas į Ajax redaktorius (kaip aprašiau prieš tai jau išspręsta 4.4.0, bet išdėstymas yra OK - nėra CSS klausimas.)? Manau, kad sunku patikėti. Aš mačiau juos Chrome, Opera, Safari, IE ir FF. Aš pažvelgė valandas prieš pradedant siūlas.

Jūs turite ne sako, ar jums pavyko atgaminti simptomai aprašiau. Ar jums sekti mano veiksmus, po 19?
    .
    Tai nėra sunku patikėti, kad ne visi buvo pakankamai, kad aš nuėjau į siūlas, kuris jau buvo talpyklą (ir aš tikiu, problema buvo su skaldytų talpyklą). Taigi tokiu būdu aš mačiau viską, nes tarkime būti.

Sąžiningai -? Ką turiu prisiversti 10 kartų daugiau darbo tikslas ... Parama nemokama - mano darbas čia kuo greičiau išspręsti klausimą. Niekas sumokėjo man daryti ti 10 kartų ilgiau Paprastas - aš ne matė, bet kokio klausimo. Prašome priimti tai kaip faktą.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by norku View Post
    Turite eiti, bet visi tikisi, kad vėl veikia. Aš stebėti situaciją per dieną laikinosios rytoj (šiandien).

Labai ačiū už laiką, jūs įtraukėte į šį vakarą M. puikią paramą, kaip įprasta ir labai vertinama!
    Didžioji - Aš manau, kad valymo talpyklos išspręsti problemą. Aš nežinau, kodėl talpyklą buvo sulaužytas. Jei tai atsitiktų dar kartą, tada mes patikrinti, kodėl tai gali atsitikti - dabar leidžia tik manyti, kad ji buvo pažeista, prieš jūs atnaujinta į 4.3.0.

Šiuo metu problema laikoma išspręsta. Jei tai atsitiktų dar kartą, prašome, tiesiog rašyti čia, ir mes atnaujinti.

Taip pat prašome atnaujinti vBET 4.4.0 jei norite, kad būtų išvengta 3 klausimai su vBulletin 4.1.4 naujas ckeditor (kaip apibūdinta vBET 4.4.0 Release Notes )

Pradžia 33 FirstPirmas 123

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •