Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: Kai kurios funkcijos išjungimas

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default Kai kurios funkcijos išjungimas

Leiskite pasakyti, kad aš norėjau išjungti paštu / PM vertimo funkcijas, langtitle BBKodas lang BBkodas. Kas įskiepių galiu išjungti?

Aš taip pat ne nori bet mano pašto turinį vBET komentarai, jei įmanoma.

Ačiū už bet kokią pagalbą!

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Tokiu atveju galite tiesiog naudoti nemokamą versiją - ji neturi tokių pareigų atlikimu, bet jis vis dar greitai ir tik vertimai.

Jei norite, nauja funkcija, vBET 3.x padaryti lang ir langtitle BBCodes paramą, konfigūruojama - prašome atidaryti naujų siūlų http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Man reikia mano forumas, yra gana didelis. Taip pat, aš nežinojau, kad nemokama versija naudojami produktai!

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

, Kaip ilgai, kaip jūs dar neturite jokių kitų pranešimų pranešimų tada BBCodes lang ir langtitle nėra naudojami - taip neturi veiklos poveikio.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad 3.x mes padarėme daug darbo efektyvumu ir kitą 3.3.0 versija bus visiškai rezultatyvumo pagerėjimą.

Mes turime visą sub-forume apie nemokamą versiją ir pranešimai turite naklejane gija, kurioje aprašomi skirtumai tarp nemokamų ir komercinių versija.

Jei jau esate savininkas vBET 3.x pažeminimas vBET 2.x išjungti lang ir langtitle BBCodes, bet taip pat naudoti be daug darbo efektyvumu blogiausio lėčiau DB struktūrą ir kodą.

Mes rekomenduojame atlikti keletą veiklos tunning veiksmus. Čia rasite keletą patarimų (žr. taip pat žemiau už daugiau užuominų vienas šio pranešimų):
    Našumo patarimų
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 11-12-09 prie 23:12.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •