Leiskite pasakyti, kad aš norėjau išjungti paštu / PM vertimo funkcijas, langtitle BBKodas lang BBkodas. Kas įskiepių galiu išjungti?
Aš taip pat ne nori bet mano pašto turinį vBET komentarai, jei įmanoma.
Ačiū už bet kokią pagalbą!
Leiskite pasakyti, kad aš norėjau išjungti paštu / PM vertimo funkcijas, langtitle BBKodas lang BBkodas. Kas įskiepių galiu išjungti?
Aš taip pat ne nori bet mano pašto turinį vBET komentarai, jei įmanoma.
Ačiū už bet kokią pagalbą!
Tokiu atveju galite tiesiog naudoti nemokamą versiją - ji neturi tokių pareigų atlikimu, bet jis vis dar greitai ir tik vertimai.
Jei norite, nauja funkcija, vBET 3.x padaryti lang ir langtitle BBCodes paramą, konfigūruojama - prašome atidaryti naujų siūlų http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/
Man reikia mano forumas, yra gana didelis. Taip pat, aš nežinojau, kad nemokama versija naudojami produktai!
, Kaip ilgai, kaip jūs dar neturite jokių kitų pranešimų pranešimų tada BBCodes lang ir langtitle nėra naudojami - taip neturi veiklos poveikio.
Taip pat atkreipkite dėmesį, kad 3.x mes padarėme daug darbo efektyvumu ir kitą 3.3.0 versija bus visiškai rezultatyvumo pagerėjimą.
Mes turime visą sub-forume apie nemokamą versiją ir pranešimai turite naklejane gija, kurioje aprašomi skirtumai tarp nemokamų ir komercinių versija.
Jei jau esate savininkas vBET 3.x pažeminimas vBET 2.x išjungti lang ir langtitle BBCodes, bet taip pat naudoti be daug darbo efektyvumu blogiausio lėčiau DB struktūrą ir kodą.
Mes rekomenduojame atlikti keletą veiklos tunning veiksmus. Čia rasite keletą patarimų (žr. taip pat žemiau už daugiau užuominų vienas šio pranešimų):
Našumo patarimų
Paskutinį kartą redagavo vBET; 11-12-09 prie 23:12.