Aš tik noriu žinoti, ar vBET yra darbo baudą naujas ckeditor vb 4.1.4?
Ačiū.
Aš tik noriu žinoti, ar vBET yra darbo baudą naujas ckeditor vb 4.1.4?
Ačiū.
ckeditor? Ar vBET 4.1.4 kai įskiepiai ar funkcionalumą?
Tai visiškai naujas redaktorius.
https://www.vbulletin.com/forum/entr...ed-by-CKEditor
Šiuo metu negali patvirtinti. Galbūt kai kurie iš mūsų vartotojų patvirtina. Mes ją patikrinti ir patvirtinti šią savaitę.
Galiu patvirtinti, kad vBulettin 4.1.4 vBET priduria pūdymo redaktoriai kalbos variantas (forumas kalba, išskyrus numatytąją kalbą vartotojams):
- Temos greitą atsakymą
- Išsamų atsakymą Temos
Nauja tema
- Greita Vartotojo Lankytojo pranešimas
- Išsamus Vartotojo Lankytojo pranešimas
Asmeninis pranešimas
Greitas atsakymas Asmeninis pranešimas
- Išplėstinė Atsakyti Asmeninis pranešimas
- Nauja grupė diskusijos
- Greita grupės diskusijos Atsakyti
- Išplėstinė Grupės Aptarimas Atsakyti
- Greita Grupės komentuoti
- Išplėstinė Group komentuoti
- Greita Albumas komentuoti
- Išplėstinė Albumas komentuoti
- Nauja dienoraštyje
- Greitas Dienoraštis Komentarai
- Išplėstinė Dienoraštis Komentarai
- CMS straipsnį Komentaras (jie ne matiniai)
- TVS straipsnis (jie ne matiniai)
Jei aš praleidžiu kažką, prašome pranešti man, ir aš ją patikrinti.
Atkreipkite dėmesį, kad kai kurie rodo matinės variantų, tačiau ne matinis lang bbcode. Kaip aš atsimenu, buvo įspaudžiami CMS straipsniai (šiame straipsnyje nėra parašyta, bet kas, dar turėtų būti matinis arba nerodo galimybė nepermatomas) ne matinis, bet turėtų būti komentarą. Mes patikrinsime.
Taip pat keičiasi greitai atsakyti į išsamią Gerai. Laiško peržiūros taip pat veikia gerai. Tie 2 buvo išbandyta ant siūlų redaktoriai.
Taip pat nustatė vieną vBulletin klaida dienoraštį: Reikalingas prisijungimas - vBulletin Jira
Dėka Michal! Kad yra gera žinoti.
Paskutinį kartą redagavo vBET; 14-06-11 prie 14:00. Priežastis: BBCode korekcijos
Apie tuos 2 redaktorių, kuris rodo neskaidrūs variantas, tačiau ne matinis:
1. TVS straipsnisAš patikrinti kai kurie pažymi ir tai, kaip ji turėtų būti. Nepermatomas nėra čia, nes straipsniai yra parašyta forume numatytąją kalbą (tai yra ne turinio, kuri gali būti pridėta bet kas). Ir mes tikrai ne kokias nors papildomas sąlygas, siekiant parodyti nepermatomas galimybė atlikti priežasčių - grupė žmonių, TVS straipsnių rašymas yra ribotas ir yra gimtoji, kad turi patį numatytąjį kalba kaip forumą, ir nebus matyti matinės variantų. Taigi, tai lieka, kaip ji yra.
2. TVS straipsnį Komentaras: Matinis ir bus sekančios laidos. Greitai nustatyti: kurti naujas plugin for kabliu vbcms_article_populate_end, vBET produkto pavadinimas Rankena numatytąją kalbą CMS straipsnio komentarai kodas:
PHP Code:
if ($view->comment_block) {
$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
postvars += \'&vbet_postInLanguage=\' + document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').value;
}
if (comment_postid > 0)', $view->comment_block);
}
Paskutinį kartą redagavo vBET; 15-06-11 prie 17:58.
Naujas numeris 4.1.4 redaktorius - tikrinant peržiūrėti pranešimus ir į išplėstinę išverstą puslapį, tada pranešimo turinys yra išverstas, ji neturėtų būti. Mes dabar dirba apie šią teisę, kad spaudai bus laikykite, kol mes sprendžiame naujas klausimas.
Paskutinį kartą redagavo vBET; 15-06-11 prie 17:57.
Ir dar vieną problemą ir jau pataisyta - nukreipti atsitiko ckeditor.php prašo išverstų puslapių. Tai buvo tikrai ne problema - viskas buvo darbo baudą po nukreipti, bet nukreipti buvo blogai už veiklos rezultatus. Mes jau nustatė, to prašo, ckeditor.php jau apima kalba parametro ir nukreipti ne už prarastą vertimo sekimo būtinaTai bus įtraukta į kitą spaudai.